Κοροναϊός: Νεκρός γιατρός που δούλευε ασταμάτητα επί 10 μέρες μες στο κρύο
Ο γιατρός είχε ριχτεί στη «μάχη» για την αντιμετώπιση του φονικού ιού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νεκρός είναι ο 27χρονος γιατρός Song Yingjie, επικεφαλής ιατρικής ομάδας σε κλινική της επαρχίας Χουνάν της Κίνας, η οποία βρίσκεται στα σύνορα με τη Χουμπέι, όπου φέρεται να έχει ξεσπάσει η πανδημία του κοροναϊού.
Ο γιατρός που είχε ριχτεί στη «μάχη» για την αντιμετώπιση του φονικού ιού πέθανε από έμφραγμα, αφού δούλευε ακατάπαυστα επί 10 ημέρες μέσα στο κρύο, όπως αναφέρει σε σχετικό ρεπορτάζ η dailymail.com.

Οπως σημειώνεται από τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, σύμφωνα με τον νέο κοροναϊό, οι νεκροί λόγω της επιδημίας ανέρχονται σε 564, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ξεπερνούν τις 28.000.
Διαβάστε ακόμη
Το Ισραήλ λέει πως «κέρδισε» τον πόλεμο με το Ιράν αλλά δεν σταματά: Τα σχέδια 3 εβδομάδων
«Η διοίκηση της Βιολάντα έστειλε τις γυναίκες στην απανθράκωση» - Το ξέσπασμα του γιου της Σταυρούλας Μπουκουβάλα
Τα 18 γαϊδουράκια «κομάντο» που σταματούν φωτιές: Η ξεχωριστή ιστορία των «Burritos Bomberos»
Έκανε για πλάκα τεστ DNA και ανακάλυψε τη συγκλονιστική αλήθεια για τη μητέρα της - «Δεν έπρεπε να είχε συμβεί»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



