Kοροναϊός: Kρούσματα σε Βρετανία-Γαλλία, συνδέονται με ασθενείς στις Άλπεις
Είχαν έρθει σε επαφή με ένα πρόσωπο που είχε επιστρέψει από τη Σιγκαπούρη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι γαλλικές υγειονομικές αρχές επιβεβαίωσαν σήμερα Κυριακή ότι δύο άνθρωποι που βρέθηκαν θετικοί στον νέο κοροναϊό, ο ένας στη Βρετανία και ο δεύτερος στην Ισπανία, συνδέονται με την ομάδα των πέντε Βρετανών που ασθένησαν σε ένα θέρετρο στις γαλλικές Άλπεις.
Οι πέντε Βρετανοί βρέθηκαν θετικοί στον ιό το Σάββατο στο ορεινό χωριό Λε Κονταμίν-Μονζουά, όπου διέμεναν όλοι μαζί σε ένα σαλέ. Σύμφωνα με την υπουργό Υγείας της Γαλλίας Ανιές Μπουζέν, είχαν έρθει σε επαφή με ένα πρόσωπο που είχε επιστρέψει από τη Σιγκαπούρη.
"Μάθαμε ότι υπάρχουν δύο άλλα κρούσματα που συνδέονται με αυτήν την ομάδα, δύο ενήλικες. Ο ένας διαγνώστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο και ο άλλος στη Μαγιόρκα. Συνδέονται με τη διαμονή τους στο διαμέρισμα στο Λε Κονταμίν-Μονζουά", εξήγησε ο Ζερόμ Σαλομόν, αξιωματούχος των τοπικών υπηρεσιών υγείας.
Σύμφωνα με τον αξιωματούχο αυτόν, άλλο ένα σχολείο, το τρίτο κοντά στο γαλλικό θέρετρο, θα παραμείνει κλειστό αυτήν την εβδομάδα ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Αλεξανδρούπολη: Ραγδαία αύξηση ενδιαφέροντος Τούρκων για ακίνητα και επιχειρήσεις - Έντονη ανησυχία στην περιοχή
Οδοντωτός: Οι αρμόδιοι καλούν τον αναρμόδιο να λύσει τον «Γόρδιο Δεσμό» για να ανοίξει το τρενάκι των Καλαβρύτων
Η στρατηγική της μίας κάλπης για ΝΔ, το παράθυρο για εκλογές και ο Καμμένος που χτυπά Σαμαρά για να ακούει το Μαξίμου
«Φούντωσαν» τα σενάρια για μίνι ανασχηματισμό - Τι θα γίνει με τον γραμματέα της ΝΔ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




