Airbnb: Αναστέλλει τις κρατήσεις στο Πεκίνο για τον Φεβρουάριο, λόγω κοροναϊού
Η απόφαση αυτή αφορά μόνο το Πεκίνο, δήλωσε εκπρόσωπος της Airbnb Κίνας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Airbnb ανακοίνωσε σήμερα ότι ανέστειλε τις κρατήσεις της στο Πεκίνο ως τις 29 Φεβρουαρίου καθώς ο απολογισμός των νεκρών από τον νέο κοροναϊό στην Κίνα ξεπέρασε τους 900.
«Υπό το φως του νέου ξεσπάσματος κοροναϊού και των οδηγιών των τοπικών αρχών για τη βιομηχανία βραχυπρόθεσμων μισθώσεων κατά τη διάρκεια αυτής της έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία, όλες οι κρατήσεις στο Πεκίνο με τσεκ-ιν από τις 7 Φεβρουαρίου του 2020 ως τις 29 Φεβρουαρίου του 2020 έχουν ανασταλεί», ανακοίνωσε με μήνυμά της στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο η εταιρεία.
Η απόφαση αυτή αφορά μόνο το Πεκίνο, δήλωσε εκπρόσωπος της Airbnb Κίνας, προσθέτοντας ότι η εταιρεία αξιολογεί την κατάσταση και εργάζεται για να συμμορφωθεί με τις οδηγίες των τοπικών αρχών.
Ξεμένει η Ευρώπη από νερό; Η «καλοκαιρινή παγίδα» και γιατί η Ελλάδα βρίσκεται βαθιά στη ζώνη κινδύνου
Ανατριχιαστική μαρτυρία μητέρας που βγήκε ζωντανή από τα συντρίμμια με το 18ημερών μωρό της
Ταράζει τα... γαλάζια νερά επιστολή του Γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ - Η απάντηση Μαρινάκη
Συναγερμός στη Γερμανία: Πέντε νεκροί σε περιστατικό με πυροβολισμούς στο Στάντε της Κάτω Σαξονίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



