Κοροναϊός: Εκκενώνεται κτίριο στο Χονγκ Κονγκ - Ασθένησαν δύο ένοικοι
Στο Χονγκ Κονγκ έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα 42 κρούσματα της ασθένειας, από την οποία έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 900 άνθρωποι παγκοσμίως🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην εκκένωση ενός κτιρίου διαμερισμάτων προχωρούν οι αρχές του Χονγκ Κονγκ αφού ασθένησαν από κοροναϊό δυο ένοικοι. Οι αρχές του Χονγκ Κονγκ εκκένωσαν ένα κτίριο διαμερισμάτων στη συνοικία Τσινγκ Γι, δύο ένοικοι του οποίου βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό, παρότι διέμεναν σε διαφορετικούς ορόφους. Ο διευθυντής του Κέντρου Προστασίας Υγείας, Δρ. Ουόνγκ Κα-χινγκ, ανέφερε ότι η τοπική κυβέρνηση ερευνά την πιθανότητα περιβαλλοντικής μετάδοσης του ιού.
Στο Χονγκ Κονγκ έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι σήμερα 42 κρούσματα της ασθένειας, από την οποία έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 900 άνθρωποι παγκοσμίως. Ο Δρ. Ουόνγκ σημείωσε ότι δεν είναι σαφές πόσοι άνθρωποι κατοικούν στο κτίριο αυτό, όμως εκείνοι που εμφάνισαν συμπτώματα θα τεθούν σε καραντίνα για προληπτικούς λόγους.
Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



