Γαλλική άσκηση στην Κύπρο με το αεροπλανοφόρο «Σαρλ ντε Γκωλ» και μαχητικά Rafale
Η άσκηση «ΤΑΛΩΣ 1 - 2020» είναι η τρίτη άσκηση της Κυπριακής Εθνικής Φρουράς με τους Γάλλους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μεγάλη άσκηση πραγματοποιείται στην Κύπρο, με τη συμμετοχή του γαλλικού αεροπλανοφόρου «Charles de Gaulle», αλλά και των γαλλικών μαχητικών Rafale.
Σύμφωνα με πληροφορίες, γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη θα απονηωθούν από το αεροπλανοφόρο, υποδυόμενα εχθρικά μέσα, και θα δοκιμάσουν την αντιαεροπορική ομπρέλα της Εθνικής Φρουράς της Μεγαλονήσου.
Οπως αναφέρεται σχετικά, στις 11:25, έγινε απονήωση αριθμού αεροσκαφών, σκοπός των οποίων ήταν να κάνουν εικονικές προσβολές στις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου. Το σενάριο της άσκησης έχει να κάνει με προσβολή σε συγκεκριμένο στρατόπεδο, και υπήρξε συνεργασία με τις κυπριακές μονάδες αεράμυνας μικρού και μέσου βεληνεκούς.
Η άσκηση «ΤΑΛΩΣ 1 - 2020» είναι η τρίτη άσκηση της Εθνικής Φρουράς με τους Γάλλους.
Ξαναζεσταίνεται το «φλερτ» της κυβέρνησης στη μεσαία τάξη: Τι θα μπει στο καλάθι της ΔΕΘ
Η μεγάλη σύγχυση με τον χρόνο των εκλογών, τα ντέρμπι στα ψηφοδέλτια και ένα comeback στην Α΄Αθηνών
Ξεκινούν νέο... χορό κινητοποιήσεων οι αγρότες - Ορατό το ενδεχόμενο για «θερμό» καλοκαίρι
Το «δώρο» που έκανε άθελά του ο Τραμπ στο Ιράν: «Τους δώσαμε ένα όπλο πιο ισχυρό από οποιαδήποτε πυρηνική βόμβα»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




