Ρωσία: Άφησε το μωρό της γυμνό στο κρύο γιατί την... τσάντισε
Η Κλίμοβα έγραψε στο μήνυμα που του έστειλε: «Έλα να την δεις για τελευταία φορά. Την κλείδωσα έξω στο μπαλκόνι, ίσως κρυώσει. Με τσάντισε»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Γυμνό στο μπαλκόνι σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν άφησε το μωρό της μια μητέρα στη Ρωσία, επειδή την… νευρίασε.
Η 20χρονη Ελιζαβέτα Κλίμοβα άφησε την τριών μηνών κόρη της να κλαίει έξω στο κρύο. Πρώτα, όμως, φρόντισε να τραβήξει φωτογραφίες, που έστειλε στον 28χρονο πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού, Αλεξάντρ Ποτρίαζοφ.
Η Κλίμοβα έγραψε στο μήνυμα που του έστειλε: «Έλα να την δεις για τελευταία φορά. Την κλείδωσα έξω στο μπαλκόνι, ίσως κρυώσει. Με τσάντισε».
Ο 28χρονος πατέρας δήλωσε σε τοπικά Μέσα: «Δημοσίευσα τις φωτογραφίες για να στερήσω από την πρώην σύζυγό μου τα γονεϊκά της δικαιώματα. Μετά τις φωτογραφίες, φοβάμαι και ανησυχώ για το τι είναι ικανή να κάνει στην κόρη μας. Έχω κουραστεί να σκέφτομαι ότι μπορεί να παγώσει το παιδί μέχρι θανάτου ή να το πετάξει στο δρόμο». Ωστόσο, τόνισε ότι δεν είναι σε θέση να φροντίσει την κόρη του καθώς εργάζεται πάρα πολύ.
Μετά τη δημοσίευση των φωτογραφιών, η Κλίμοβα κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της ότι «την άφησε μόνη της με το μωρό χωρίς χρήματα». Σύμφωνα με τους γείτονες της 20χρονης, ο πρώην της έφυγε από το σπίτι τους σύντομα μετά τη γέννηση της κόρης τους και μετακόμισε στην πόλη Volsk.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε: «Αφού έλεγξε τους εμπλεκόμενους, η αστυνομία διαπίστωσε ότι οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους. Το μωρό εξετάστηκε από ιατρούς και η κατάσταση της υγείας του είναι φυσιολογική. Η μητέρα κατηγορήθηκε για αποτυχία των γονεϊκών ευθυνών και της επιβλήθηκε πρόστιμο».
«Αγαπάμε τους Αμερικανούς μας»: Η γερμανική πόλη που τρέμει στην ιδέα της απόσυρσης των ΗΠΑ
Μοναδικό θέαμα μέσα στο Μάιο: «Ήρθαμε για μπάνιο και βρεθήκαμε στα χιόνια»
Τρόμος σε παραλία στη Φλόριντα: 50χρονος απείλησε λουόμενους με τρυπάνι για μια ξαπλώστρα - «Θα σε σκοτώσω»
Απίστευτη γκάφα σερβιτόρου: Την είδε... Μέσι και πέταξε την μπάλα στο ποτήρι πελάτισσας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



