Λεμεσός: Νεκρή 19χρονη Γαλλίδα υπαξιωματικός - Έπεσε από τον 5ο όροφο
Συνάδελφός της την εντόπισε να κρέμεται από το γυάλινο προστατευτικό πλαίσιο του μπαλκονιού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τραγικό τέλος για 19χρονη Γαλλίδα στρατιωτικό, μέλος της ναυτικής δύναμης Task Force 473 και συνοδευτικού πλοίου του αεροπλανοφόρου Charles De Gaulle, το οποίο ναυλοχεί στο λιμάνι Λεμεσού.
Σύμφωνα με το sigmalive.gr η 19χρονη έχασε την ζωή της πέφτοντας από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου στην τουριστική Γερμασόγειας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γυναίκα συνάδελφος της 19χρονης την εντόπισε να κρέμεται στο κενό κρατώντας το γυάλινο προστατευτικό πλαίσιο του μπαλκονιού. Αμέσως κάλεσε σε βοήθεια, ωστόσο η άτυχη 19χρονη δεν μπόρεσε να κρατηθεί μέχρι την άφιξη φρουρού ασφαλείας και έπεσε από τον πέμπτο όροφο του ξενοδοχείου, βρίσκοντας ακαριαίο θάνατο.
Στη σκηνή κλήθηκε η πρόξενος της Γαλλίας στην Λεμεσό και ο διοικητής της άτυχης 19χρονης, που δεν αποκλείεται να είχε καταναλώσει ποσότητες αλκοολούχων ποτών.
Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: «Είχαμε ενημερώσει την Εισαγγελία από το 2020»
Υπόθεση Λίντσεϊ Κλάνσι: Πώς φτάσαμε στην «κακοδικία» για την τριπλή δολοφονία των παιδιών και τι γίνεται τώρα
«40 χρόνια μετά, αναρωτιόμαστε»: Το DNA συνέδεσε τις δολοφονίες μιας 16χρονης και μιας «Playboy Bunny» - Ασύλληπτος ο serial killer
Αμερικανός ερωτεύτηκε στην Κρήτη το '85 και περίμενε 5 μέρες στην Αθήνα για μια άγνωστη: Το ραντεβού της ζωής τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




