Επιστράφηκαν οι στολές των Κούκλατζη, Μητρετώδη από τις τουρκικές Αρχές
Τι κρατούν κι εξετάζουν ακόμη οι Τούρκοι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τις στολές των 2 Ελλήνων αξιωματικών Δημήτρη Κούκλατζη και Αγγελου Μητρετώδη επέστρεψαν οι τουρκικές Αρχές κατόπιν δικαστικής απόφασης, καθώς επίσης τις κεφαλές, τις μπαλάσκες και τις φυσιγγιοθήκες από τα όπλα τους. Οι Αγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης είχαν συλληφθεί στην Αδριανούπολη το Μάρτιο 2018 και κρατηθεί στη φυλακή για 6 μήνες επειδή πέρασαν κατά λάθος τα σύνορα της Τουρκίας ακολουθώντας ίχνη προσφύγων μέσα στο χιόνι.
Ωστόσο, τα τηλέφωνα, τα όπλα, τις θήκες και τα στικάκια που βρέθηκαν επάνω στους δύο Ελληνες αξιωματικούς κρατούνται ακόμη για έλεγχο και δεν επιστράφηκαν στους κατόχους τους.
Διαβάστε ακόμη
Το «τρύπιο» σκεπτικό του Τζαβέλλα για την κατασκοπεία και τις υποκλοπές, το άδειασμα του Μαρινάκη στον Άδωνι και το «πέσιμο» του Λοβέρδου στον Σκέρτσο
Ποια θέματα άναψαν… φωτιές στο γαλάζιο εσωτερικό - Κινήσεις της κυβέρνησης για να μη φουντώσει η εσωστρέφεια
Κοινωνικές δομές χωρίς «δίχτυ ασφαλείας»: Κίνδυνος για βρεφονηπιακή φροντίδα και 18.000 θέσεις εργασίας
Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για τις 1.000 κάμερες επιτήρησης στους δρόμους - Μετ' εμποδίων η διαδικασία για τα λεωφορεία
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




