Κοροναϊός: Ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας σε εκούσια καραντίνα
Μια συνεργάτιδά του έχει μολυνθεί από τον ιό και αποφάσισε να ζήσει για δύο μήνες σε «αυτοαπομόνωση»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας Ατίλιο Φοντάνα έκανε γνωστό ότι έθεσε τον εαυτό του «σε απομόνωση», επειδή μια συνεργάτιδά του έχει μολυνθεί από τον κοροναϊό. «Θα προσαρμοστώ κι εγώ στις οδηγίες του Ανώτατου Ινστιτούτου Υγείας της Ιταλίας και για δυο μήνες θα ζήσω σε ένα είδος αυτοπομόνωσης», ανέφερε σε βίντεο που μεταφόρτωσε στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook o Φοντάνα, στέλεχος του ακροδεξιού κόμματος Λέγκα.
«Την Τετάρτη φορούσα συνεχώς μάσκα και θα συνεχίσω να το κάνω, ώστε αν τύχει να προκύψω θετικός, στο μεταξύ να μην έχω μεταδώσει σε κανέναν τον ιό», συνέχισε ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας. «Μην τρομάξετε , λοιπόν, όταν με δείτε, διότι είμαι πάντα έτοιμος να προστατέψω τους κατοίκους της Λομβαρδίας από κάθε είδος μόλυνσης», πρόσθεσε.
Ο Φοντάνα, πάντως, δήλωσε πεπεισμένος ότι μέσα σε λίγες ημέρες, «χάρη στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται», θα επιβραδυνθεί η εξάπλωση του κοροναϊού και στην συνέχεια οι μολύνσεις θα σταματήσουν.
Πρωτοφανές κυνηγητό στη Ζάκυνθο: 33χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία επιτέθηκε σε αστυνομικούς και διέφυγε τρεις φορές
Χαϊδάρι: Σκληρή μάχη για τη ζωή της δίνει η 13χρονη - Έπαθε τέσσερις ανακοπές στο χειρουργείο
Κρήτη: Βίντεο ντοκουμέντο από το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο πρώην σύντροφος της Ελευθερίας
«Με τρύπησαν στα δάχτυλα και έβγαινε ωχρό υγρό»: Η δραματική περιγραφή εκκαθαριστή του Τσερνόμπιλ 40 χρόνια μετά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



