Κοροναϊός - Γαλλία: Πλαφόν στην τιμή των αντιβακτηριδιακών από τον υπουργό Οικονομικών
Παράλληλα, ο Μακρόν ανακοίνωσε την επίταξη των αποθεμάτων προστατευτικών μασκών της χώρας έως τις 31 Μαΐου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Γαλλία θα προχωρήσει σε ρύθμιση της τιμής των αντιβακτηριδιακών τζελ, μετά τις αναφορές που υπήρξαν για υπερβολική αύξηση των τιμών τους από το ξέσπασμα του νέου κοροναϊού, δήλωσε την Τετάρτη 4/3 ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μπρουνό Λεμέρ.
Διάταγμα για την ρύθμιση της τιμής των αντιβακτηριδιακών τζελ θα δημοσιευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, πρόσθεσε ο Λεμέρ σε δηλώσεις που έκανε στον ραδιοσταθμό BFM Business. Συνδικάτο φαρμακοποιών ανακοίνωσε σήμερα στον ραδιοσταθμό Franceinfo ότι η αύξηση της τιμής των αντιβακτηριδιακών τζελ είναι απαράδεκτη και ζήτησε από την κυβέρνηση να επέμβει.
Την Τρίτη 3/3, ο πρόεδρος της χώρας Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι η γαλλική κυβέρνηση θα επιτάξει τα αποθέματα προστατευτικών μασκών της χώρας έως τις 31 Μαΐου. Το σχετικό διάταγμα «σχετικό με τις απαραίτητες επιτάξεις στο πλαίσιο της μάχης ενάντια στην covid-19» δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και έχει στόχο να διασφαλίσει την πρόσβαση σε αυτά τα προϊόντα στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και τους ασθενείς που μολύνονται από τον SARS-CoV-2.
Οι σκύλοι του Τσερνόμπιλ: Η ζώνη αποκλεισμού, η ραδιενέργεια και οι γενετικές διαφορές με άλλα σκυλιά
Μάστιγα οι κλοπές χαλκού στην Αθήνα: 70 καταγγελίες και 9 χλμ. καλωδίων κλεμμένα
Κόκκινα δάνεια: Κραυγή αγωνίας από δανειολήπτες υπό την απειλή πλειστηριασμών
Από χλιδάτες σουίτες και εστιατόρια, μέχρι στημένους αγώνες - Η «αμαρτωλή» ζωή πίσω από την απάτη-μαμούθ με τη ΜΚΟ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



