Κοροναϊός: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού στο Βατικανό
Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο στην Ιταλία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη στιγμή που οι νεκροί στην Ιταλία από τον κοροναϊό έχουν φτάσει τους 148 και τα κρούσματα ανέρχονται σε 3.900, ο πανικός στη χώρα μεγαλώνει. Η Ιταλία γίνεται η τρίτη χώρα παγκοσμίως σε κρούσματα μετά την Κίνα και τη Νότια Κορέα και η τρίτη χώρα σε θανάτους μετά την Κίνα και το Ιράν.
Η κατάσταση στην Ιταλία φαίνεται να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Ο Ιταλός δάσκαλος, Μάρτζιο Τονιόλο, δηλώνει: «Δέκατη τέταρτη μέρα της καραντίνας. Είμαι λίγο λυπημένος σήμερα. Δεν ξέρω. Αισθάνομαι μελαγχολία επειδή τα νέα που έρχονται από διπλανές πόλεις δεν είναι καλά. Πολλοί άνθρωποι πέθαναν». Το Βατικανό ανακοίνωσε και επίσημα την Παρασκευή το πρώτο του επιβεβαιωμένο κρούσμα. Πρόκειται για έναν υπάλληλο στις Υπηρεσίες Υγείας.
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



