Στη Φλόριντα επικεντρώνεται η έρευνα για τα τρομοδέματα
Στη Φλόριντα επικεντρώνεται η έρευνα των αμερικανικών Αρχών για τα ύποπτα δέματα που στάλθηκαν σε στελέχη των Δημοκρατικών αλλά και σε επικριτές του προέδρου του Ντόναλντ Τραμπ.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σύμφωνα με τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες των ΗΠΑ, υπάρχει η εκτίμηση ότι και τα 10 τρομοδέματα, που έχουν βρεθεί μέχρι τώρα, πέρασαν κάποια στιγμή από τα αμερικανικά ταχυδρομεία.
Λίγο νωρίτερα, πάντως, οι Αρχές είχαν προχωρήσει στην εκκένωση κτιρίου που στεγάζει γραφεία βουλευτών και γερουσιαστών στην Ουάσινγκτον. Διαπιστώθηκε, όμως, ότι η εν λόγω υπόθεση δεν είχε καμία σχέση με τα τρομοδέματα.
Η αστυνομία του Καπιτωλίου διευκρίνισε ότι η εκκένωση διατάχθηκε επειδή σήμανε ο συναγερμός για πυρκαγιά, εξαιτίας μιας δυσλειτουργίας σε έναν πίνακα του ηλεκτρικού. Αφού εντοπίστηκε το πρόβλημα, οι Αρχές επέτρεψαν και πάλι στους εργαζόμενους να ξαναμπούν στα γραφεία τους.
Οι περισσότεροι βουλευτές, πάντως, δεν βρίσκονται στην Ουάσινγκτον αλλά στις περιφέρειές τους, οργανώνοντας προεκλογικές συγκεντρώσεις ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών της 6ης Νοεμβρίου.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



