Παλαιστίνη: Νεκρός 15χρονος από ισραηλινά πυρά
«Ο Μοχάμεντ Χαμαγιέλ πέθανε αφού δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι στη Ναμπλούς», έκανε γνωστό το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας 15χρονος Παλαιστίνιος έπεσε νεκρός από τα πυρά του ισραηλινού στρατού την Τετάρτη στη διάρκεια συγκρούσεων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανακοίνωσε το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας. «Ο Μοχάμεντ Χαμαγιέλ πέθανε αφού δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι στη Ναμπλούς», έκανε γνωστό το υπουργείο.
Εικονολήπτης του Reuters που βρισκόταν στο σημείο δήλωσε ότι οι διαδηλωτές πέταξαν πέτρες εναντίον των Ισραηλινών στρατιωτών, οι οποίοι άνοιξαν πυρ εναντίον των Παλαιστινίων και έριξαν δακρυγόνα στην προσπάθειά τους να τους εκδιώξουν από έναν λόφο που είχαν καταλάβει κοντά στον εβραϊκό οικισμό Ιταμάρ. Σύμφωνα με το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας, άλλοι 18 διαδηλωτές τραυματίστηκαν από σφαίρες με πλαστική επικάλυψη.
Διαβάστε ακόμη
Με δάκρυα στα μάτια ο Βαρθολομαίος στην Τούμπα: «Το όνειρό τους είχε μια τραγική κατάληξη»
Αποκάλυψη OPEN για «Βιολάντα»: Δεν έχουν εντοπιστεί ανιχνευτές αερίου - Άφαντη η μελέτη για το υπόγειο
Δολοφονία Άλεξ Πρέτι στη Μινεάπολη: Σε διαθεσιμότητα οι πράκτορες που τον πυροβόλησαν
Έρχεται το νέο κύμα κακοκαιρίας: Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» οι καταιγίδες - Οι συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



