Κοροναϊός: Αλλα 2.500 κρούσματα στην Ιταλία - 1.500 στη Λομβαρδία, 1.000 στο Βενέτο
Η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε εξετάζει τη δυνατότητα να ληφθούν -σχετικά σύντομα- νέα, πιο αυστηρά μέτρα απομόνωσης για τις περιοχές: Λομβαρδία, Βένετο και Πεδεμόντιο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο περιφερειάρχης της Λομβαρδίας, Ατίλιο Φοντάνα σήμανε ξανά συναγερμό για τα κρούσματα του κοροναϊού στην Ιταλία που σήμερα είναι τουλάχιστον 2.500.
«Σήμερα έχουμε άλλα 1.500 κρούσματα κορονοϊού μόνο στην Λομβαρδία», έκανε γνωστό ο Ατίλιο Φοντάνα, επαναλαμβάνοντας ότι χρειάζεται να ληφθούν ακόμη πιο αυστηρά μέτρα. Παράλληλα, ο περιφερειάρχης του Βένετο, Λούκα Τζάια, υπογράμμισε ότι σε πέντε ημέρες οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας θα είναι, πιθανότατα, υπερπλήρεις. Σημείωσε, μάλιστα, ότι μέχρι τις 15 Απριλίου, μόνο στην περιφέρεια Βένετο αν δεν ανακοπεί ο μέχρι τώρα ρυθμός διάδοσης του ιού, τα κρούσματα μπορεί να φτάσουν τα δύο εκατομμύρια.
Ο Τζάια ανέφερε, επίσης, ότι στην περιφέρειά του, τις τελευταίες 24 ώρες τα νέα κρούσματα του ιού είναι 1.023, ενώ άλλα 30 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους. Η κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε εξετάζει τη δυνατότητα να ληφθούν -σχετικά σύντομα- νέα, πιο αυστηρά μέτρα απομόνωσης για τις περιοχές: Λομβαρδία, Βένετο και Πεδεμόντιο.
«Μυρίζει μπαρούτι» στη Μέση Ανατολή: Με τι όπλα θα μπορούσε να χτυπήσει ο Τραμπ το Ιράν - Τα σενάρια για τους στόχους
Πώς οι αγρότες άναψαν το «πράσινο φως» στη συνάντηση με Μητσοτάκη - Πότε αναμένεται να γίνει
Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό του σπιτιού»
Σοκαριστικό βίντεο με on air σεξουαλική επίθεση του Χούλιο Ιγκλέσιας σε παρουσιάστρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



