Wall Street: Πτώση 1.700 μονάδων στον Dow Jones στο άνοιγμα των εργασιών
O κοροναϊός «σφυροκοπά» και τις χρηματιστηριακές αγορές🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Εξακολουθεί να επηρεάζει τις χρηματιστηριακές αγορές ο κοροναϊός. Αυτή τη φορά, ο δείκτης Dow Jones στη Wall Street παρουσίασε πτώση 1.700 μονάδες, στο άνοιγμα των εργασιών.
Όπως αναφέρει το Russian Today, οι χρηματιστηριακές αγορές στις ΗΠΑ υποχώρησαν έως και 9% αμέσως με το άνοιγμα των εργασιών, οδηγώντας σε αναγκαστική παύση.
Πρόκειται για τη δεύτερη δεκαπεντάλεπτη αναστολή των εργασιών αυτή την εβδομάδα στη Wall Street. Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι ότι την περασμένη Δευτέρα ο Dow Jones υποχώρησε κατά σχεδόν 1.900 μονάδες.
Περισσότερα σε λίγο...
Διαβάστε ακόμη
«Αντουανέτες» και «Ροβεσπιέροι» α λα ελληνικά: Συνεχίζεται η... «γαλλική» κόντρα κυβέρνησης - ΕΛ.Α.Σ.
Μηχανικοί ΤΕΕ: Πώς θα δοθεί λύση στο «έμφραγμα» της Αττικής - Οι προτάσεις για σχολεία, Κηφισό και ωράρια
Απίστευτη καταγγελία μητέρας στη Χαλκιδική: Θρησκευτικό κήρυγμα... κατά του Halloween σε σχολείο
Ο CEO της Ryanair προειδοποιεί: Έρχεται η μεγαλύτερη αύξηση όλων των εποχών στις τιμές των εισιτηρίων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



