Κορονοϊός: Η μία μετά την άλλη οι χώρες κλείνουν τα σύνορα - Αύριο σειρά της Γερμανίας
Το κλείσιμο των συνόρων θα εφαρμοστεί από τις 08.00 το πρωί τοπική ώρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Να περιορίσουν την ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού επιχειρούν με όποιον τρόπο μπορούν οι κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών κρατών. Υστερα από μία σειρά χωρών που ανακοίνωσαν ότι κλείνουν τα σύνορά τους, ήρθε και η σειρά της Γερμανίας να ανακοινώσει αντίστοιχα μέτρα.
Οι γερμανικές Αρχές αποφάσισαν να κλείσουν από αύριο το πρωί (16/3) τα σύνορα της χώρας με τη Γαλλία, την Ελβετία και την Αυστρία, επιχειρώντας να αποτρέψουν την εξάπλωση της επιδημίας του νέου κορονοϊού.
Το κλείσιμο των συνόρων θα εφαρμοστεί από τις 08.00 το πρωί τοπική ώρα (09.00 ώρα Ελλάδας), όμως δεν θα αφορά στις διελεύσεις εμπορευμάτων και θα εξαιρούνται οι μεθοριακοί εργαζόμενοι, σύμφωνα με την πηγή που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες της εφημερίδας Bild, που δημοσίευσε το θέμα.
Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους όλοι οι κατηγορούμενοι για την πολύνεκρη έκρηξη στο εργοστάσιο «Βιολάντα»
Οπαδοί ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης καλύπτει όλα τα έξοδα των αδικοχαμένων «αετόπουλων»
Θρήνος στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία μόλις σε ηλικία 40 ετών
Είδαμε το «Ρέκβιεμ για το τέλος του έρωτα» στη Λυρική - Ο φόβος και το στίγμα παραμένει μέχρι σήμερα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



