Ευρωπαίος αξιωματούχος: Δεν θα διεξαχθεί αύριο ειδική συνεδρίαση για το Brexit
Οι υπουργοί των 28 κρατών – μελών, εκ των οποίων και η Βρετανία, θα συναντηθούν για να προετοιμάσουν διάφορα θέματα της ατζέντας της Συνόδου, αλλά όχι το βρετανικό «διαζύγιο»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οι υπουργοί Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της ΕΕ που θα συναντηθούν αύριο στις Βρυξέλες για να προετοιμάσουν τη Σύνοδο Κορυφής που θα γίνει στις 13,14 Δεκεμβρίου δεν θα συγκαλέσουν έκτακτη συνεδρίαση για το Brexit, δήλωσε ανώτερος ευρωπαίος αξιωματούχος.
Οι υπουργοί των 28 κρατών – μελών, εκ των οποίων και η Βρετανία, θα συναντηθούν για να προετοιμάσουν διάφορα θέματα της ατζέντας της Συνόδου, καθώς και άλλα ζητήματα.
Σε ερώτηση δημοσιογράφων, αν οι υπόλοιποι υπουργοί των 27 ενδέχεται να συναντηθούν για να συζητήσουν την απόφαση της βρετανικής πρωθυπουργού Τερέζα Μέι να επιδιώξει περαιτέρω διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία Brexit που κατέληξαν τον περασμένο μήνα Λονδίνο και Βρυξέλες, ο αξιωματούχος απάντησε πως δεν υπάρχει σχεδιασμός για μια τέτοια συνάντηση.
Η Μέι θα προσέλθει στην τακτική Σύνοδο Κορυφής των 27 την ερχόμενη Πέμπτη και Παρασκευή, 13, 14 Δεκεμβρίου.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



