Κορονοϊός: 360 νεκροί σε ένα 24ωρο στη Λομβαρδία - Πάνω από 3.450 στο σύνολο
Τα συνολικά κρούσματα στην περιοχή έχουν ξεπεράσει τα 28.370🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο αριθμός των θανάτων από την επιδημία του κορονοϊού στη βόρεια περιοχή της Λομβαρδίας αυξήθηκε κατά περίπου 360 σε μια ημέρα για να ξεπεράσει τους 3.450, σύμφωνα με πηγή που μίλησε σήμερα στο Reuters.
Ο αριθμός των κρουσμάτων στην περιοχή, στην οποία υπάγεται το Μιλάνο, η οικονομική πρωτεύουσα της Ιταλίας, αυξήθηκε κατά περίπου 2.590 για να ξεπεράσει τα 28.370 κρούσματα. Ωστόσο, ορισμένα αποτελέσματα μένουν να επιβεβαιωθούν και δεν ήταν σαφές εάν θα προστεθούν αργότερα.
Τα σημερινά στοιχεία δείχνουν μια βελτίωση το Σάββατο, όταν ο αριθμός των θανάτων στην περιοχή αυξήθηκε κατά 546 και τα νέα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 3.251.
Ο απολογισμός των νεκρών από τον Covid-19 σε εθνικό επίπεδο θα ανακοινωθεί αργότερα σήμερα. Ο συνολικός απολογισμός στην Ιταλία ανήλθε σε 4.825 νεκρούς χθες, Σάββατο, και ήταν ο υψηλότερος παγκοσμίως.
Νεκρός στο γραφείο του ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου - Ανοιχτό το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας
Συναγερμός για την «καυτή» Τετάρτη: 43άρια με ακραίο κίνδυνο πυρκαγιάς και υποχρεωτικό stop σε εργασίες
Νέο βίντεο από τη σύγκρουση των πλοίων στη Σούδα: Τα ερωτήματα και η ΕΔΕ
«Στοπ» στο delivery και τις υπαίθριες εργασίες την Τετάρτη λόγω καύσωνα - Τι ώρες ισχύει η απαγόρευση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




