Κορονοϊός: Ξεπέρασαν τους 1.000 οι νεκροί στη Γαλλία - 240 νεκροί σε 24 ώρες
Πρόκειται για μια αύξηση 28%, ενώ 434 επιπλέον ασθενείς βρίσκονται σε ΜΕΘ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Γαλλία κατέγραψε 1.100 θανάτους σε νοσοκομεία της χώρας από την έναρξη της επιδημίας του κορονοϊού Covid-19, ενώ 2.516 ασθενείς νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ) μέχρι σήμερα απόγευμα, ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής στον τομέα της Υγείας, Ζερόμ Σολομόν.
Με βάση τον τελευταίο απολογισμό, στη Γαλλία καταγράφηκαν μέσα σε 24 ώρες 240 επιπλέον θάνατοι, μια αύξηση 28%, ενώ 434 επιπλέον ασθενείς βρίσκονται σε ΜΕΘ.
Συνολικά 10.176 ασθενείς νοσηλεύονται, τόνισε ο Σολομόν. Τα κρούσματα ανέρχονται σε 22.300, μια αύξηση 12% σε μια μέρα.
Πλέον η Γαλλία είναι η πέμπτη χώρα που ξεπέρασε το φράγμα των 1.000 θανάτων εξαιτίας του νέου κορονοϊού, μετά την Κίνα, την Ιταλία, το Ιράν και την Ισπανία.
Διαβάστε ακόμη
Σκληραίνουν τη στάση τους οι αγρότες - Στο «τραπέζι» νέες κινητοποιήσεις μετά τις γιορτές
Ιβάν Σαββίδης: «Θέλω να είμαστε στην κορυφή, μόνο αν το αξίζουμε - Αυτό είναι το DNA του ΠΑΟΚ!»
«Σάρωσε» το ελληνικό box office ο «Καποδίστριας» στις πρώτες τέσσερις ημέρες κυκλοφορίας
Μπήκε και επίσημα στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων η Μπιγιόνσε - Πώς ξεπέρασε το όριο του 1 δισ. δολαρίων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



