O Τραμπ διαμηνύει ότι δεν θα πληρώσει για την ασφάλεια των Χάρι-Μέγκαν
Ο πρίγκιπας και η Μαρκλ εγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες, αλλά ο Αμερικανός πρόεδρος δεν θα δώσει ούτε σεντ για να τους προστατέψει🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαμήνυσε σήμερα Κυριακή ότι η Ουάσινγκτον δεν πρόκειται να πληρώσει για την ασφάλεια του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν, οι οποίοι εγκαταστάθηκαν στο Λος Άντζελες, σύμφωνα με πληροφορίες μέσων ενημέρωσης.
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος έγραψε στο Twitter ότι το ζεύγος, «τώρα έφυγε από τον Καναδά για τις ΗΠΑ», προσθέτοντας: «Οι ΗΠΑ, ωστόσο, δεν θα πληρώσουν για την ασφάλειά τους. Εκείνοι πρέπει να πληρώσουν!».
I am a great friend and admirer of the Queen & the United Kingdom. It was reported that Harry and Meghan, who left the Kingdom, would reside permanently in Canada. Now they have left Canada for the U.S. however, the U.S. will not pay for their security protection. They must pay!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) March 29, 2020
Τον Ιανουάριο ο Χάρι και η Μέγκαν ανακοίνωσαν ότι αποποιούνται τις υποχρεώσεις τους, ως μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας και θα εργαστούν για να εξασφαλίσουν μόνοι τους τα εισοδήματά τους.
Σε διαφορετικά «στρατόπεδα» οι αγρότες των μπλόκων: Αυτοί που άλλαξαν γνώμη στο 90' και η θέση του Μαξίμου
Θρίλερ με την εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της
Η Γροιλανδία δεν πρόκειται να δεχθεί εξαγορά από τον Τραμπ: «Θα αμυνθούμε μέσω του NATO»
«Πέθανες;»: Η viral εφαρμογή που αν δεν δώσεις σημεία ζωής για 2 μέρες «σημάνει συναγερμό»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



