Κορονοϊός: Στην Κούβα γυναίκες φτιάχνουν μάσκες από σουτιέν
Η χώρα εδώ και δεκαετίες τελεί υπό καθεστώς εμπάργκο, με αποτέλεσμα να έχει ζωτικές ελλείψεις ακόμη και σε βασικά προϊόντα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η πανδημία του κορονοϊού πλήττει με σφοδρότητα τον πλανήτη, προκαλώντας τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων, ενώ παράλληλα «γονατίζει» τα συστήματα Υγείας των χωρών. Καθώς οι ελλείψεις σε προστατευτικό εξοπλισμό είναι πολλές, οι πολίτες των χωρών βρίσκουν διάφορες πατέντες για να καλύψουν τα πρόσωπά τους ώστε να μην εκτίθενται στον ιό.
Σε αυτή την ανάγκη της αυτοπροστασίας απαντούν με μάσκες από... σουτιέν γυναίκες στην Κούβα, υποστηρίζοντας πως τα υλικά από τα οποία είναι φτιαγμένα ο στηθόδεσμος βοηθούν καλύτερα στην προστασία του προσώπου. Υπενθυμίζεται ότι η χώρα εδώ και δεκαετίες τελεί υπό καθεστώς εμπάργκο, με αποτέλεσμα να έχει ζωτικές ελλείψεις ακόμη και σε βασικά προϊόντα.
Διαβάστε ακόμη
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



