Βρετανίδα αρχίατρος: Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε τους περιορισμούς
Εάν γίνει κάτι τέτοιο θα πάει χαμένη η προσπάθεια που έχουμε καταβάλει, τόνισε η Τζένι Χάρις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Βρετανία δεν πρέπει να αρχίζει να αίρει τους περιορισμούς στην κοινωνική επαφή, μέχρι να καταστεί σαφές ότι υποχωρεί η μετάδοση του κορονοϊού, διαφορετικά ένα δεύτερο κύμα μπορεί να υπάρξει, δήλωσε σήμερα η αναπληρώτρια Αρχίατρος της Αγγλίας Τζένι Χάρις.
"Το τελευταίο πράγμα που θα θέλαμε να κάνουμε είναι αφού έχουμε αναπτύξει όλες αυτές τις προσπάθειες, με όλους να προσπαθούν να κάνουν το σωστό -- σχεδόν όλους -- σε ολόκληρη τη χώρα, τελικά να άρουμε τους περιορισμούς πάρα πολύ νωρίς και να έχουμε μια δεύτερη κορύφωση", δήλωσε.
"Έτσι θα πάει χαμένη η προσπάθεια που έχουμε καταβάλει. Και θα πρέπει ακόμη να ξεπεράσουμε την πρώτη κορύφωση της καμπύλης της επιδημίας, και στη συνέχεια να δούμε τις λεπτομέρειες (των περιορισμών)".
Μία ανάσα από την Κρήτη έγινε η ουκρανική επίθεση σε τάνκερ του ρωσικού «σκιώδους» στόλου - Τι δείχνουν τα στοιχεία
Μεγάλες ζημιές υπέστη το ασθενοφόρο που έπεσε στην κλούβα της ΕΛΑΣ - Πώς οι ασθενείς γλίτωσαν τα χειρότερα
Φρίκη στη Γερμανία: 61χρονος βίαζε τη ναρκωμένη σύζυγό του και στη συνέχεια αναρτούσε βίντεο στο διαδίκτυο
Εξώδικο του ιδιοκτήτη του Fever στον Γιώργο Μαζωνάκη μετά τις κατηγορίες για οικονομικά οφέλη - Τι καταγγέλλει και τι ζητά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



