ΗΠΑ: Γυναίκα συνελήφθη επειδή... έγλειψε προϊόντα σε σούπερ μάρκετ
Τα προϊόντα που είχε γλείψει χρειάστηκε να καταστραφούν λόγω των φόβων μόλυνσης από την Covid-19🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μια κάτοικος της Καλιφόρνιας στις ΗΠΑ συνελήφθη επειδή... έγλειψε τρόφιμα και άλλου είδους προϊόντα συνολικής αξίας περίπου 1.800 δολαρίων σε σούπερ μάρκετ, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.
Οι ιθύνοντες του σούπερ μάρκετ στο Σάουθ Λέικ Ταχόε, στα σύνορα με την Νεβάδα, κάλεσαν την αστυνομία καθώς «μια πελάτισσα έγλειφε προϊόντα διατροφής» εν μέσω της επιδημίας του κορονοϊού, δήλωσε την Τετάρτη 8/4 στο AFP ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας Κρις Φιόρε.
Όταν έφτασαν ο αστυνομικοί, η γυναίκα είχε φορέσει και κοσμήματα που πωλούνται από το κατάστημα, τα οποία είχε επίσης γλείψει. Σύμφωνα με τον Φιόρε, η ύποπτη 53χρονη Τζένιφερ Ουόκερ, είχε γεμίσει το καροτσάκι της με διάφορα προϊόντα, μεταξύ των οποίων κρέας και οινοπνευματώδη, τα οποία δεν μπορούσε να πληρώσει.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, η ίδια τέθηκε υπό κράτηση για βανδαλισμό, ενώ τα προϊόντα που είχε γλείψει χρειάστηκε να καταστραφούν λόγω των φόβων μόλυνσης από την Covid-19.
Πρωταθλήτρια κόσμου η Ισπανία! Έδωσε ποδοσφαιρικό ρεσιτάλ και αποκαθήλωσε την Αργεντινή του Μέσι
Ο Κολυδάς αναλύει πώς θα κινηθεί ο καύσωνας: Τα 42αρια και οι 4 + 2 πόλεις που θα «βράσουν» - Ποιο το θετικό στοιχείο
«Σπουδαία ιστορία αγάπης»: Ο 89χρονος και η 83χρονη που «απέδρασαν» από οίκο ευγηρίας επειδή δεν περνούσαν καλά
Η μεγάλη έκπληξη 7χρονης που ετοιμαζόταν να κάνει πάρτι γενεθλίων ολομόναχη και η «ηρωίδα» μητέρα της
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



