88χρονη ομογενής κατέληξε από κορονοϊό στην Κωνσταντινούπολη
Η 88χρονη νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Βαλουκλή τις τελευταίες 15 ημέρες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μία 88χρονη γυναίκα είναι το πρώτο θύμα κορονοϊού στην ελληνική ομογένεια της Κωνσταντινούπολης. Πρόκειται για την Ηρώ Δάκου, η οποία είχε νοσηλευτεί για περίπου ένα μήνα στο ιδιωτικό νοσοκομείο Οσμάνογλου στη συνοικία Σισλί της Κωνσταντινούπολης και έπειτα από τη βελτίωση της υγείας της διακομίστηκε στο ομογενειακό νοσοκομείο Βαλουκλή.
Η 88χρονη νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Βαλουκλή τις τελευταίες 15 ημέρες, όπου λάμβανε τη σχετική θεραπεία, παρουσιάζοντας μάλιστα βελτίωση εδώ και 3-4 ημέρες, καθώς ήταν απύρετη. Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ξαφνικά με αποτέλεσμα να χάσει τη μάχη με το φονικό ιό.
Ζούσε μόνη της στη συνοικία Ταταύλα της Κωνσταντινούπολης, καθώς είχε χάσει πριν από χρόνια το σύζυγό της, παιδίατρο στο νοσοκομείο Βαλουκλή, αλλά ήταν σε κατάκλιση εξαιτίας προβλημάτων υγείας για αρκετούς μήνες.
Το Βαλουκλή, αν και δεν είναι νοσοκομείο αναφοράς, ωστόσο νοσηλεύονται και άλλα κρούσματα κορωνοϊού, των οποίων όμως κατάσταση δεν κρίνεται σοβαρή.
Φωτιά στη Βοιωτία: Τρία μεγάλα μέτωπα προς Πλαταιές, Πόρτο Γερμενό και Άγιο Νικόλαο - Χωριό φάντασμα ο Άγιος Βασίλειος
«Θα ψάχνετε να βρείτε σπίτι»: Συνελήφθη ελεγχόμενος για λαθρεμπόριο που απείλησε ελεγκτές με «μπράβους»
Πύραυλος της SpaceX βρίσκεται καθ' οδόν να συγκρουστεί με τη Σελήνη - Έρχεται έκρηξη τριών τόνων TNT
Οι ματωμένες γροθιές... και πατούσες του καράτε: Δύο άνδρες και τα σκυλιά τους ενεπλάκησαν σε άγριο καβγά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



