Ενότητες στο άρθρο: 📌 «Κόντεψα να αυτοκτονήσω, πάω για 17μ.»
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου: Ο Δημήτρης Τσιάμης πέρασε στον τελικό του τριπλούν
Με άλμα 16μ.38 πέρασε έκτος από την προκριματική σειρά - «Στόχος μου τα 17μ.», δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Καλή εμφάνιση έκανε ο Δημήτρης Τσιάμης στον προκριματικό του τριπλούν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Τορούν.
Ο πρωταθλητής Ελλάδας στο τριπλούν προκρίθηκε ως έκτος με καλύτερα άλμα στα 16μ38, ωστόσο στοχεύει ακόμα πιο ψηλά.
Όπως δήλωσε στο sports3.gr δεν του άρεσε η φόρα που είχε, ενώ και τα άλματά του δεν ήταν αυτά που ήθελε.
«Κόντεψα να αυτοκτονήσω, πάω για 17μ.»
«Κόντεψα να αυτοκτονήσω… Πατούσα μόνο πίσω. Είμαι πολύ καλά. Τη φόρα μου να φτιάξω μόνο. Οι διεκδικητές του τίτλου είναι τρεις και θα κάνουν 17 μέτρα, ενώ ο Πικάρντο θα κάνει 17μ50. Παίζω για αρκετά καλά άλματα και μπορώ τα 17 μέτρα», είπε ο Έλληνας πρωταθλητής.
Διαβάστε ακόμη
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




