ΠΑΟΚ: Παραίτηση Ολαφ Ρέμπε και επιστροφή στη Γερμανία
Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ υπέβαλε την παραίτησή του από τον Δικέφαλο και η Νυρεμβέργη ανακοίνωση την πρόσληψή του - Παραμένει μέχρι το τέλος της σεζόν🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Οριστικά παρελθόν θα αποτελέσει από τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ολαφ Ρέμπε καθώς από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του SDNA, είχε υποβάλει την παραίτησή του. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες φούντωσαν τα σενάρια και τα δημοσιεύματα του γερμανικού Τύπου που ανέφεραν ότι βρίσκεται προ των πυλών της Νυρεμβέργης.
Ο Γερμανός αθλητικός διευθυντής Ολα Ρέμπε έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης του Δικεφάλου από την περασμένη εβδομάδα, ενώ παράλληλα είχε φουντώσει και η φημολογία στη Γερμανία για τον επαναπατρισμό του. Δεν είναι καθόλου τυχαία βεβαίως τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο της Νυρεμβέργης (ομάδα της Bundesliga 2), που προφανώς τον προσέγγισε το προηγούμενο διάστημα. Εν τέλει, το απόγευμα της Δευτέρας (8/3) η Νυρεμβέργη ανακοίνωση την πρόσληψή του.
Η Νυρεμβέργη άνοιξε διάπλατα την πόρτα για το Γερμανό τεχνικό διευθυντή του Δικεφάλου καθώς ο Ντίτερ Χέκινγκ ήθελε πολύ την απόκτησή του δεδομένης της καλής συνεργασίας που είχαν οι δύο άνδρες στη Βόλφσμπουργκ. Πάντως ο Ρέμπε θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




