• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα τηςΧαλάνδρι: Ξήλωσαν κορδέλες για να παρκάρουν κοντά σε ποτάμι με κίνδυνο υπερχείλισηςΈκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα χτυπήσει η «Byron» τις επόμενες ώρες - Έως πότε τα έντονα φαινόμεναΚακοκαιρία Byron: Ποιες περιοχές τίθενται σε κατάσταση «Red Code» - Έκτακτη ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας
δημοφιλές τώρα: Θεσσαλονίκη: Χημικά από ΜΑΤ σε αγρότες που επιχείρησαν να προσεγγίσουν το αεροδρόμιο
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   02.04.2019 13:40
Newsroom
Newsroom

Συγκινεί η μαμά του μικρού Βασίλη: «Ο Κούτρης του έδωσε μεγάλη δύναμη»

«Μια υπέροχη αγκαλιά για αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Εκανε τρισευτυχισμένο το παιδί μου» είπε η μητέρα του μικρού μαχητή για τον άσο του Ολυμπιακού

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Ο μικρός Βασίλης πήρε δύναμη και αυτοπεποίθηση χάρη στον Λεονάρντο Κούτρη (Intime)
Ο μικρός Βασίλης πήρε δύναμη και αυτοπεποίθηση χάρη στον Λεονάρντο Κούτρη (Intime)

Ο μικρός Βασίλης αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή της 26ης αγωνιστικής χάρη στη θαυμάσια πρωτοβουλία του Λεονάρντο Κούτρη. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο όχι μόνο χάρισε τη φανέλα του σε ένα μικρό μαχητή της ζωής αλλά τον πήρε μαζί του στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», όπου σκόραρε μπροστά στη Θύρα 7.

Η μητέρα του Βασίλη συγκινεί με το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον άσο του Ολυμπιακού, τονίζοντας πόσο χαρούμενο έκανε τον γιο της και πόση αυτοπεποίθηση πήρε στον αγώνα που δίνει. Μιλώντας στην εφημερίδα «ΦΩΣ», η μητέρα του Βασίλη είπε: «Ο Βασίλης ήθελε να δει από κοντά έναν αγώνα του Ολυμπιακού και επειδή τυχαίνει να έχουμε γνωριμία με τον Θάνο Κωστανάσιο, ένα παιδί που αγωνίζεται στις μικρές ομάδες του συλλόγου, μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε προσκλήσεις και να είμαστε σε αυτό το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Είχαμε κανονίσει επίσης μόλις τελείωνε ο αγώνας να μας έδινε ο Κούτρης τη φανέλα του για το παιδί. Αλλά μέχρι εκεί.

Όλα τα υπόλοιπα έγιναν με την πρωτοβουλία αυτού του ανθρώπου που παίζει στον Ολυμπιακό και είναι αληθινός άνθρωπος, εκτός από αξιόλογος ποδοσφαιριστής. Ο Βασίλης είχε πάει στις εξέδρες των επισήμων για να δει το παιχνίδι, εγώ καθόμουν αλλού. Είδα τη σκηνή και πραγματικά ήταν κάτι το εκπληκτικό για τον γιο μου. Δεν κατάλαβα, όμως, την έκταση που πήρε όλο αυτό, διότι αμέσως πήγα στο σημείο όπου επέστρεψε το παιδί μου για να το παραλάβω και να φύγουμε.

Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι όλο αυτό μεταδόθηκε από την τηλεόραση και πως τόσος πολύς κόσμος έδειξε αυτό το ενδιαφέρον. Δεν είχα καν την ευκαιρία να συναντηθώ με τον Κούτρη και να τον ευχαριστήσω, απλά πήρα το παιδί και φύγαμε». 

Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τον νεαρό αμυντικό του Ολυμπιακού, οποίος έκανε ευτυχισμένο ένα παιδάκι που μάχεται καθημερινά. «Μια υπέροχη αγκαλιά για αυτόν τον υπέροχο άνθρωπο. Μια μεγάλη αγκαλιά θα έχω. Ο Θεός να τον έχει καλά. Έκανε τρισευτυχισμένο το παιδί μου. Ο Βασίλης έχει πάρει τεράστια χαρά και μεγάλη δύναμη από αυτό που συνέβη και από την κίνηση που έκανε αυτός ο άνθρωπος. Θέλω να του ευχηθώ να τον προσέχει ο Θεός, να του δίνει πάνω απ’ όλα υγεία και μετά επιτυχίες στην καριέρα του. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία, αυτό έχω να πω στον Λεονάρντο.

Θέλω να του πω ότι με αυτήν την κίνησή του έχει προσφέρει τεράστια δύναμη στον Βασίλη, του έχει ανεβάσει αφάνταστα την ψυχολογία, του έχει προσφέρει πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ήταν πολύ σπουδαίο αυτό που έκανε, είμαστε ευγνώμονες, δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το πώς νιώθει και ο Βασίλης και όλοι εμείς που είμαστε δίπλα του. Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τις ευχαριστίες που θέλουμε να δώσουμε στον παίκτη του Ολυμπιακού και στην ομάδα για ό,τι έκαναν για το παιδί μας» είπε η μαμά του μικρού Βασίλη.

Διαβάστε ακόμη

Δραματικές ώρες στη Λακωνία: Γυναίκα ανεβαίνει σε ταράτσα για να δώσει φαγητό στην εγκλωβισμένη μητέρα της

Κακοκαιρία Byron: Τι θα γίνει με τον μισθό όσων δεν μπόρεσαν να πάνε στη δουλειά τους

Πανικός στη αεροσκάφος: Φωτιά σε διάδρομο απογείωσης γέμισε με καπνούς Airbus A320 με 180 επιβαίνοντες

Mega deal στα σκαριά στον τομέα της ψυχαγωγίας: Η Netflix κοντά στην αγορά της Warner Bros!

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Ολυμπιακός
  • Λεονάρντο Κούτρης
  • ποδόσφαιρο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr