Βασιλειάδης: Για τη διαφαινόμενη διάλυση του ελληνικού μπάσκετ φταίει ο Βασιλακόπουλος
Τοποθέτηση του υφυπουργού αθλητισμού με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό μπάσκετ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Γιώργος Βασιλειάδης λίγη ώρα μετά την κλήρωση των διαιτητών και την τοποθέτηση του διαιτητή Παναγιώτη Αναστόπουλου στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα σχολίασε ότι για την κατάσταση που διαμορφώνεται στο ελληνικό μπάσκετ φέρει ευθύνη ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος.
«Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος δεν έχει κάνει την παραμικρή ενέργεια για να εξομαλύνει την κατάσταση. Δεν έχει κάνει τίποτα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει δίκιο ο Ολυμπιακός. Όμως υπάρχει ένα κλίμα και εκείνος κρύβεται, δεν παίρνει πρωτοβουλίες. Η διαφαινόμενη διάλυση του ελληνικού μπάσκετ έχει ονοματεπώνυμο, Γιώργος Βασιλακόπουλος», αναφέρει χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Αθλητισμού.
Διαβάστε ακόμη
Στη φυλακή Βαγγέλης Λιόλιος και Γιώργος Μαυραγάνης για τα στημένα στο μπάσκετ
Οικογενειακή τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά: Νεκροί πατέρας, μητέρα και γιος μετά την πτώση του οχήματος
Πιλότος εξηγεί γιατί οι αεροπορικές εταιρείες έχουν γίνει τόσο αυστηρές με τα όρια βάρους των αποσκευών
Έδωσε 1,5 εκατ. ευρώ για το σπίτι του και τώρα τον υποχρεώνουν να ξηλώσει την ανακαίνιση - Ο απίστευτος λόγος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




