Παρελθόν από τη Μίλαν ο Γκατούζο - Ζαρντίμ για αντικαταστάτης του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μίλαν αποτελεί ο Ιβάν Τζενάρο Γκατούζο. Η κακή πορεία των μιλανέζων σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League και κυρίως το γεγονός ότι έμειναν εκτός ομίλων Champions League, οδήγησε τη διοίκηση του συλλόγου στο διαζύγιο με τον «Ρίνο», ο οποίος το πρωί της Τρίτης (28/5) είχε συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντή του συλλόγου Ιβάν Γκαζίδη.
Παράλληλα, θεωρείται δεδομένο πως θα αποχωρήσει από τη θέση του και ο αθλητικός διευθυντής των Ροσονέρι Λεονάρντο, ο οποίος επίσης χρεώνεται την αποτυχία της ομάδας σε όλα τα μέτωπα.
Ηδη άρχισε η κούρσα της διαδοχής για τον πάντοτε δελεαστικό πάγκο της Μίλαν και πρώτος στόχος παραμένει ο Ιταλός πρώην κόουτς της Ρόμα Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο. Στην ίδια λίστα όμως βρίσκονται τόσο ο Πορτογάλος προπονητής της Μονακό που πέρασε κι απ' τον Ολυμπιακό, Λεονάρντο Ζαρντίμ αλλά και ο Ιταλός τεχνικός της Σαμπντόρια Μάρκο Τζιαμπάολο.
Μπλόκα αγροτών: Κομμένη στα δύο η Ελλάδα με χιλιάδες τρακτέρ - «Η κυβέρνηση θα είναι υπεύθυνη αν μας χτυπήσει η αστυνομία»
Τι θα συμβεί στον πλανήτη αν ο Τραμπ... βάλει χέρι στο «βρόμικο» πετρέλαιο της Βενεζουέλας;
Ο Μητροπολίτης Κοζάνης... ξέρει γιατί κάηκαν 47 παιδιά στο Κραν Μοντανά - «Όταν δεν επιλέγεις τον δρόμο της αρετής»
Θα κάνει ο Τραμπ Τρίτο Παγκόσμιο και δεν θα προλάβουμε το κόμμα Καρυστιανού - «Δεν θέλω ου!» (Ep14)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



