• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κυψέλη: Μικρόσωμη γυναίκα εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι το θύμα«Θάνατος στον ξεπουλημένο»: Οι σκληροπυρηνικοί του Ιράν κατηγορούν την ηγεσία της χώρας για «πραξικόπημα»Αγωνία για την 17χρονη Ελένη που αγνοείται στο Ηράκλειο από τις 18 Ιουλίου - Τι εξετάζει η ΕΛΑΣΑμίαντος και τοξική σκόνη στο μετρό του Λονδίνου; Τι καταγγέλλει πρώην εργαζόμενος - «Είναι επικίνδυνα απόβλητα»
δημοφιλές τώρα: Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κυψέλη: Μικρόσωμη γυναίκα εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι το θύμα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   01.07.2019 22:24
ΕΘΝΟΣ Sport

Αντετοκούνμπο: Αντικαταστάθηκε από την Εφορευτική όταν βεβαιώθηκε ότι είναι κάτοικος εξωτερικού

Ο MVP του NBA απαλλάχθηκε των καθηκόντων του καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες ενημερώθηκαν πως είναι κάτοικος Μιλγουόκι

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό   ┋

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει το «παρών» ως μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής (Intime)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει το «παρών» ως μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής (Intime)
Προσθέστε το ΕΘΝΟΣ στη Google

Πολλοί αναρωτήθηκαν αν ο ορισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως μέλος Εφορευτικής Επιτροπής του 199ου Εκλογικού Τμήματος στον Δήμο Ζωγράφου στις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ήταν fake news. Το σχετικό έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών που καλούσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο του Τσαρλς, κάτοικο Ζωγράφου, να είναι «παρών» στις 6.00 το πρωί της Κυριακής στο 3ο Γυμνάσιο Ζωγράφου, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 3, ειδάλλως ενέχει ο κίνδυνος φυλάκιση από τρεις μήνες ως δύο χρόνια, έγινε viral στα social media.

Εν τέλει, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ethnos.gr, το έγγραφο που κυκλοφόρησε ευρέως σε site και social media είναι γνήσιο και δεν αποτελεί προϊόν fake news. Μάλιστα, όταν βεβαιώθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι κάτοικος εξωτερικού, καθώς μένει στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ, η Εισαγγελία Πρωτοδικών προχώρησε στην αντικατάστασή του τοποθετώντας άλλο πρόσωπο στη θέση του αναπληρωματικού μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής.

Διαβάστε ακόμη

Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κυψέλη: Μικρόσωμη γυναίκα εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι το θύμα

«Θάνατος στον ξεπουλημένο»: Οι σκληροπυρηνικοί του Ιράν κατηγορούν την ηγεσία της χώρας για «πραξικόπημα»

Αμίαντος και τοξική σκόνη στο μετρό του Λονδίνου; Τι καταγγέλλει πρώην εργαζόμενος - «Είναι επικίνδυνα απόβλητα»

Φρίκη στην Αλαμπάμα: 2χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του - Συνελήφθη η μητέρα

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • εκλογές 2019
  • μπάσκετ
  • Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr