Αντετοκούνμπο: Αντικαταστάθηκε από την Εφορευτική όταν βεβαιώθηκε ότι είναι κάτοικος εξωτερικού
Ο MVP του NBA απαλλάχθηκε των καθηκόντων του καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες ενημερώθηκαν πως είναι κάτοικος Μιλγουόκι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πολλοί αναρωτήθηκαν αν ο ορισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο ως μέλος Εφορευτικής Επιτροπής του 199ου Εκλογικού Τμήματος στον Δήμο Ζωγράφου στις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ήταν fake news. Το σχετικό έγγραφο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών που καλούσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο του Τσαρλς, κάτοικο Ζωγράφου, να είναι «παρών» στις 6.00 το πρωί της Κυριακής στο 3ο Γυμνάσιο Ζωγράφου, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 3, ειδάλλως ενέχει ο κίνδυνος φυλάκιση από τρεις μήνες ως δύο χρόνια, έγινε viral στα social media.
Εν τέλει, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του ethnos.gr, το έγγραφο που κυκλοφόρησε ευρέως σε site και social media είναι γνήσιο και δεν αποτελεί προϊόν fake news. Μάλιστα, όταν βεβαιώθηκε από τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι κάτοικος εξωτερικού, καθώς μένει στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ, η Εισαγγελία Πρωτοδικών προχώρησε στην αντικατάστασή του τοποθετώντας άλλο πρόσωπο στη θέση του αναπληρωματικού μέλους της Εφορευτικής Επιτροπής.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




