ΑΕΚ: Ηρθε ο Ολιβέιρα, Σάββατο πέφτουν οι υπογραφές (pics)
Στην Αθήνα, για λογαριασμό της ΑΕΚ, ο Πορτογάλος επιθετικός Νέλσον Ολιβέιρα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στην Αθήνα, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, έφτασε ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο 28χρονος Πορτογάλος επιθετικός έρχεται για να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ΑΕΚ, καπέλο της οποίας φορούσε κατά την έξοδό του από το αεροδρόμιο.
Ο πρώην άσος της Νόριτς, από την οποία και έμεινε ελεύθερος, θα περάσει το πρωί του Σαββάτου (20/7) από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, μαζί με τους δύο μάνατζερ του, θα μεταβεί στα γραφεία της «Ενωσης» για τις τελικές συζητήσεις και, εκτός απροόπτου, την υπογραφή διετούς συμβολαίου, με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Ο Ολιβέιρα, στο συμβόλαιο του οποίου θα μπει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ, αναμένεται να δώσει το παρών στα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου το απόγευμα (20:00) για να δει από κοντά την ΑΕΚ, στο φιλικό κεκλεισμένων των θυρών με τον Βόλο.
Τον Πορτογάλο επιθετικό υποδέχθηκαν φίλοι της ΑΕΚ, οι οποίοι τον αποθέωσαν και έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.


Έκρηξη και φωτιά στο εργοστάσιο της «Βιολάντα» στα Τρίκαλα - 6 τραυματίες, 5 αγνοούμενες γυναίκες
Γρίπη: Οι πιο επικίνδυνες μέρες για μετάδοση - Συνεχίζουν να πνίγονται τα νοσοκομεία
Το απόλυτο asset του μέλλοντος: Γιατί το φαγητό θα αξίζει περισσότερο από το χρήμα
Οι γαλάζιες αντιδράσεις για την τροπολογία για την Κεφαλογιάννη, η Mercosur που διχάζει τη ΝΔ και η Διαμαντοπούλου που αφήνει ανοικτή πόρτα στη Δεξιά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




