• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Καρυστιανού: Με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει πίσω; «Δεν θέλω ου!» (Ep15)Ιράν: «Δεν θα γίνουν απαγχονισμοί σήμερα ή αύριο» - Άνοιξε ξανά ο εναέριος χώρος του Σήμερα η υποδοχή της φρεγάτας Belharra «Κίμων» - «Σύμβολο μιας νέας εποχής για το Πολεμικό Ναυτικό»
Πρωινή ενημέρωση: ➔ Δείτε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων | ➔ Μάθετε περισσότερα για τον καιρό σήμερα | ➔ Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   01.10.2019 11:55
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten

Χαμός στην Ισπανία: Μπαινόβγαινε κόσμος στο δωμάτιο του VAR!

Η Ισπανική Ομοσπονδία προσφεύγει στα δικαστήρια εναντίον τηλεοπτικού δικτύου

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Άνω...κάτω με το VAR στην Ισπανία
Άνω...κάτω με το VAR στην Ισπανία

Πρωτοφανείς διαστάσεις παίρνει ο χαμός που έχει προκληθεί στην Ισπανία με το VAR και τον «πόλεμο» της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τηλεοπτικό δίκτυο! Κι αυτό διότι φαίνεται πως στο ημίχρονο της αναμέτρησης της Αθλέτικ Μπιλμπάο με τη Βαλένθια για την 7η αγωνιστική έγιναν πολλές παρατυπίες στην αίθουσα που βρισκόταν ο διαιτητής που έλεγχε το VAR. 

Η ισπανική Ομοσπονδία έκανε γνωστό ότι θα προσφύγει στα δικαστήρια εναντίον του δικτύου που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της Πριμέρα Ντιβιζιόν καθώς φέρεται να μετέδωσε παραπλανητική εικόνα σε σχέση με εικόνα που χρησιμοποιήθηκε στο VAR στο παιχνίδι της Αθλέτικ Μπιλμπάο με τη Βαλένθια. 

Οι «νυχτερίδες» επικράτησαν με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Ντένις Τσέρισεφ. Για να μετρήσει αυτό το γκολ ο διαιτητής του αγώνα χρειάστηκε να κάνει χρήση του VAR και να μετρήσει τελικά το γκολ.  Κι αυτό διότι υπήρχε υπόνοια για οφσάιντ στην αρχή της φάσης, πριν η μπάλα φτάσει στον σκόρερ. 

Σύμφωνα με το VAR τόσο ο Μάξι Γκόμεζ όσο και ο Φεράν Τόρες ήταν σε κανονική θέση και επομένως δεν υπήρχε λόγος να μην μετρήσει το γκολ του Τσέρισεφ.  Ωστόσο, στο πλάνο που έδειξε ο τηλεοπτικός σταθμός (χρησιμοποιώντας μάλιστα και τη γραμμή του οφσάιντ) υπήρχε εκτεθειμένος παίκτης της Βαλένθια ! 

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας αντέδρασε έντονα με μια σκληρή ανακοίνωση κατά της Mediapro κατηγορώντας την για χειραγώγηση και παραπλάνηση του τηλεοπτικού κοινού καταπατώντας τους κώδικες ηθικής! 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο sdna.gr

Διαβάστε ακόμη

Η ικανοποίηση στο Μαξίμου από την δραστηριότητα της Καρυστιανού, οι γαλάζιοι και οι κόκκινοι αγροτοσυνδικαλιστές και το εντυπωσιακό σόου με την άφιξη του «Κίμωνα»

Πώς διαβάζει τις εξελίξεις στη γεωπολιτική σκακιέρα η κυβέρνηση και οι συναντήσεις που δρομολογούνται

Τι θα κάνει ο Τραμπ με το Ιράν; Ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα

Η νέα κρίση και ο ορατός κίνδυνος λουκέτων σε πρακτορεία της ΕΛΤΑ Courier σε όλη την Ελλάδα

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • διαιτησία
  • VAR
  • La Liga
  • Ισπανία
  • ποδόσφαιρο
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr