
Βελλίδης: «Ο Παπαϊωάννου με απείλησε με «φουσκωτούς»
Ο Μάρκος Βελλίδης καταγγέλλει απειλές από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του με τη Λαμία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δικαστικά κινείται ο Μάρκος Βελλίδης εναντίον του ισχυρού άνδρα της Λαμίας Πανουργιά Παπαϊωάννου, κατηγορώντας τον για απειλές προκειμένου να λύσει το συμβόλαιό του, την επόμενη της αναμέτρησης της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα. Ο έμπειρος γκολκίπερ, που εκπροσωπείται από τον Αλέξη Κούγια, απέστειλε εξώδικο στη ΠΑΕ Λαμία, αναφέροντας όλα όσα συνέβησαν από την Κυριακή (20/10) μέχρι και την Τετάρτη.
Ο Βελλίδης, μεταξύ άλλων, αναφέρεται στο τρόπο με τον οποίο του ζητήθηκε να λύσει το συμβόλαιό του, μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τις πιέσεις που δέχθηκε ο προπονητής της Λαμίας για να τον αντικαταστήσει στο 15' της αναμέτρησης.





Διαβάστε ακόμη
Ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του αστυνομικού στον Άγιο Δημήτριο - «Κλειδί» οι τοξικολογικές
Μάχη στα συντρίμμια στην Κολομβία: Ο μαύρος απολογισμός και τα μικρά θαύματα σε μια μεγάλη τραγωδία
Τουρίστας έπεσε στο κενό και σκοτώθηκε ενώ πόζαρε για φωτογραφίες σε καταρράκτη 54 μέτρων
Συγγνώμη, αλλά αυτά τα 5 έντομα παίρνουν καλύτερες αποφάσεις από σένα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr



