• Πολιτική
  • Οικονομία
    • Market
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Απόψεις
  • Videos
  • Ψυχαγωγία
    • Τηλεόραση
  • Food & Drink
    • Συνταγές
  • Travel
  • Υγεία
  • Παιδεία
  • Πολιτισμός
    • Βιβλίο
    • Θέατρο
    • Μουσική
    • Cinema
  • Καιρός
  • Τεχνολογία
  • Auto
  • Moto
  • Viral
  • Ιστορία
    • Σαν σήμερα
  • Κατοικίδιο
  • Fashion & Design
  • Πρωτοσέλιδα
αναζήτηση άρθρου
Ακολουθήστε το Έθνος στα κοινωνικά δίκτυα
Subscribe to our YouTube Channel Follow us on FaceBook Follow us on Instagram
Κατέβαστε την εφαρμογή του Έθνους για κινητά
ΕΘΝΟΣ on AppStore ΕΘΝΟΣ on PlayStore
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ
  • Πολιτική
  • Οικονομία
  • Ελλάδα
  • Κόσμος
  • Αθλητισμός
  • Ψυχαγωγία
  • Food & Drink
  • Travel
  • Viral
BREAKING NEWS:
Αγρότες: Ποιοι θα συναντηθούν με τον Μητσοτάκη - Ο αντικαταστάτης του ΑνεστίδηΟ Ντομινίκ Πελικό ερευνάται ως ύποπτος για δύο υποθέσεις βιασμού και φόνου«Καμπανάκι» από Ψαρρό: Πιθανό νέο μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών το επόμενο διάστημαΠράκτορες της ICE έφαγαν σε μεξικάνικο εστιατόριο και μετά συνέλαβαν το προσωπικό
δημοφιλές τώρα: Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μου έστειλαν πρόστιμο για ρευματοκλοπή επειδή είχα κλειστό τον γενικό...
Homepage ┋   Αθλητισμός   ┋   05.01.2020 22:43
ΕΘΝΟΣ SportInterwetten
Ενότητες στο άρθρο: 📌 Τα αποτελέσματα

Τα εκπληκτικά «μωρά» του Κλοπ απέκλεισαν την Εβερτον (vids)

Οι «κόκκινοι» με μέσο όρο ηλικίας 23 χρόνια, επικράτησαν 1-0 με γκολ του Τζόουνς

🕛 χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά   ┋

επόμενο άρθρο  
Ο Γιούργκεν Κλοπ προσφέρει μια μεγάλη αγκαλιά στον Τζόουνς, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ (AP)
Ο Γιούργκεν Κλοπ προσφέρει μια μεγάλη αγκαλιά στον Τζόουνς, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο γκολ (AP)

Απίστευτα πράγματα κάνει η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός κόουτς παρά το κρίσιμο του ματς, άλλαξε τη μισή ενδεκάδα χρησιμοποιώντας νεαρούς παίκτες (μέσος όρος ηλικίας ενδεκάδας 23 έτη) και εκείνοι τον δικαίωσαν με μια εκπληκτική πρόκριση σε βάρος της Εβερτον. Χαρακτηριστικό της όλης κατάστασης στο rivalry είναι ότι όταν τα «Ζαχαρωτά» νίκησαν για τελευταία φορά τους Reds στο Anfield (το 1999), κανένας από τους πιτσιρικάδες που έπαιξαν στον αγώνα του FA Cup δεν είχε γεννηθεί!

Με αυτή την ομάδα λοιπόν στο τερέν, η Λίβερπουλ, αφού άντεξε στο πρώτο μέρος, στην επανάληψη κυριάρχησε, πέτυχε τρομερό γκολ με τον Τζόουνς (71') και έφτασε την κατοχή ακόμα και πάνω από το 75% πετυχαίνοντας μια το λιγότερο εντυπωσιακή πρόκριση. Στο βασικό σχήμα ήταν το νέο απόκτημα, Μιναμίνο, επέστρεψε έπειτα από τραυματισμό ο Οξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν.

Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε σημαντικές φάσεις με τους Κάλβερτ-Λιούιν (6'), Χόλγκεϊτ (12') και Ριτσάρλισον (27') όμως σε όλες τις περιπτώσεις, ο αναπληρωματικός keeper, Αντριάν, ήταν εκεί που έπρεπε. Η Λίβερπουλ έχασε στο 9' τον Μίλνερ με τραυματισμό και στο 41' την καλύτερη ευκαιρία της όταν από θέση οφσάιντ ο Οριγκί έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά ο Πίκφορντ απέκρουσε διατηρώντας το 0-0.

Στην επανάληψη οι φάσεις δεν ήταν τόσες πολλές, όμως η Λίβερπουλ σταδιακά έπαιρνε τον έλεγχο. Χρειάστηκε να έρθει το 69' για την πρώτη ευκαιρία με το μακρινό σουτ του Οριγκί, όμως δύο λεπτά μετά οι Reds άνοιξαν το σκορ με το φανταστικό curler του Κέρτις Τζόουνς εκτός περιοχής το οποίο πήγε κοντά στο παραθυράκι. Το 1-0 όχι μόνο δεν έμελλε να αλλάξει στο φινάλε αλλά η Λίβερπουλ το κράτησε με πειστικό τρόπο χωρίς να αφήσει ανοικτό το παράθυρο της ελπίδας για την αντίπαλό της.

Λίβερπουλ (Κλοπ): Αντριάν, Μίλνερ (8' Λαρουσί), Γκόμεζ, Φίλιπς, Γουίλιαμς, Λαλάνα, Κιριβέλα, Τζόουνς, Μιναμίνο (70' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν), Έλιοτ (79' Μπρούστερ), Οριγκί

Έβερτον (Αντσελότι): Πίκφορντ, Κόουλμαν (63' Κεν), Χόλγκεϊτ, Μίνα, Ντίνιε, Σνάιντερλεν (63' Ντελφ), Σίγκουρντσον, Γουόλκοτ (79' Μπερνάρντ), Σιντιμπέ, Ριτσάρλισον, Κάλβερτ-Λιούιν

Στα άλλα ματς, ένα γκολ του Λούκας γλίτωσε την Τότεναμ από ντροπιαστικό αποκλεισμό (1-1 με την Μίντλεσμπρο), την ώρα που η Νότιγχαμ έπεσε μαχόμενη στο Στάμφορντ Μπριτζ απέναντι στην Τσέλσι (2-0). Λίγο έλειψε πάντως να υποστεί το σοκ του αποκλεισμού ο Ζοσέ Μουρίνιο . Παρότι παρέταξε σχεδόν κανονική ενδεκάδα, η πολύ μέτρια φέτος Μίντλεσμπρο προηγήθηκε λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης με τον Φλέτσερ (50’, 1-0) και έφερε την Μπόρο πολύ κοντά στην έκπληξη. Μία κεφαλιά του Λούκας Μόουρα όμως 11 λεπτά αργότερα έσωσε την παρτίδα για τα σπιρούνια που πήγαν το κεφάλι σε επαναληπτικό, παρότι στο τελευταίο μισάωρο είχαν φάσεις με Λούκας και Οριέ για να πάρουν την νίκη.

Την ίδια ώρα στο Στάμφορντ Μπριτζ, οι ρετρό εμφανίσεις της Τσέλσι για να τιμήσουν την ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο το 1970 έφεραν γούρι απέναντι στην Νότιγχαμ. Δύο γκολ από Χάντσον-Οντόι (6’) και Μπάρκλεϊ (33’) επέβαλαν τον νόμο του ισχυρού, με την Φόρεστ να βλέπει το VAR να της αλλάζει μία απόφαση για πέναλτι υπέρ της και να ακυρώνει ως οφσάιντ ένα γκολ της στην επανάληψη.

Τα αποτελέσματα

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 4ου γύρου του Κυπέλλου Αγγλίας:

Μπρίστολ Ρόβερς - Κόβεντρι 2-2

Μπέρτον - Νορθάμπτον 2-4

Τσάρλτον - Γουέστ Μπρομ 0-1

Τσέλσι - Νότιγχαμ 2-0

Κρου - Μπάρνσλεϊ 1-3

Κρίσταλ Πάλας - Ντέρμπι Κάουντι 0-1

Μίντλεσμπρο - Τότεναμ 1-1

Κ.Π.Ρ. - Σουόνσι 5-1

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Φάιλντ 2-1

Λίβερπουλ - Εβερτον 1-0

Τζίλιγχαμ - Γουέστ Χαμ 0-2

Πηγή: sdna

Διαβάστε ακόμη

Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ

Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές

Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας

Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ

επόμενο άρθρο  
#TAGS
  • Εβερτον
  • Κύπελλο Αγγλίας
  • ποδόσφαιρο
  • Λίβερπουλ
Ακολούθησε το Έθνος στο Google News!
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr