
Ιβάν Σαββίδης: «Κάποιοι θέλουν να με διώξουν όμως εγώ δεν θα φύγω ποτέ»
Ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ επικοινώνησε μέσω Skype με την ομάδα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο ΠΑΟΚ δεν χάνει την συγκέντρωση και την προσήλωση του στον στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου Ελλάδος για μια ακόμη χρονιά. Σε αυτό το πλαίσιο ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου Ιβάν Σαββίδης επικοινώνησε με την ομάδα θέλοντας να στείλει το μήνυμα της ενότητας και της συσπείρωσης. Στον ΠΑΟΚ αντιλαμβάνονται πως οι λυσσαλέες εναντίον τους επιθέσεις θα συνεχιστούν από κάποιους που φαίνεται να έχουν θέσει ως στόχο ζωής πλέον την διακοπή του πρωταθλήματος.
Όλα αυτά όμως δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποσπάσουν την προσοχή των ποδοσφαιριστών.«Πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στους στόχους μας, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση και φέτος του νταμπλ. Μην φοβάστε τίποτα, εγώ είμαι εδώ, το ξέρετε ότι είμαι κοντά σας, είμαι μαζί σας, όπου και αν βρίσκομαι ζω για τον ΠΑΟΚ. Κάποιοι θέλουν να με διώξουν όμως εγώ δεν θα φύγω ποτέ», μετέφερε μέσω Skype ενώ είχε την ευκαιρία να κουβεντιάσει με τον Φερέιρα αλλά και τον αρχηγό του ΠΑΟΚ Αντρέ Βιεϊρίνια.
«Φουρτούνες» στο Αιγαίο: Η Άγκυρα ανεβάζει τους τόνους με φόντο τη Ρόδο και το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου
Εφιάλτης δίχως τέλος στο Νεπάλ: Συναγερμός για υπερχείλιση της τεχνητής λίμνης- «Παγώνουν» οι διασώσεις, στους 472 οι νεκροί
Έλενα Ακρίτα: Ένα ευρύτερο θεσμικό ερώτημα πίσω από την άρνηση της ΝΔ
Ο Σφαγέας της Βοσνίας πέθανε με τον σταυρό στο χέρι: Η ειρωνεία της μοίρας για τον Σέρβο στρατηγό Ράτκο Μλάντιτς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 


