UEFA: Στόχος η σέντρα στις 14/4 - Μεσοβδόμαδα τα πρωταθλήματα, Σαββατοκύριακα τα Ευρωπαϊκά
Tα Σαββατοκύριακα θα διεξάγονται οι Ευρωπαϊκοί αγώνες όπως ανακοίνωσε η Πολωνική Ομοσπονδία🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

H Πολωνική ομοσπονδία δίνει λεπτομέρειες για το πλάνο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και των εθνικών πρωταθλημάτων, σύμφωνα με όσα συζητούν οι 55 διεθνείς ομοσπονδίες με την UEFA και αποκαλύπτει ότι οι ευρωπαϊκοί αγώνες θα διεξάγονται Σαββατοκύριακα ενώ μέσα στην εβδομάδα θα γίνονται οι αγώνες των εθνικών διοργανώσεων, για να βγουν οι ημερομηνίες.
Ξεκάθαρος στόχος της UEFA είναι να αρχίσει ξανά η δράση στο ποδόσφαιρο την Μ. Τρίτη, στις 14 Απριλίου, καθώς αποτελεί προτεραιότητα να ολοκληρωθούν χωρίς άλλα προβλήματα μέχρι το καλοκαίρι τα εσωτερικά πρωταθλήματα και οι αγώνες στο Champions League και το Europa League, όπου ήδη πάρθηκαν οι αποφάσεις για την διεξαγωγή των τελικών.
Φυσικά όλα αυτά θα αποδειχτούν και στην πράξη, ανάλογα και με τις εξελίξεις στο θέμα του κορονοϊού. Πάντως πρόθεση και επιθυμία της UEFA, είναι να ολοκληρωθούν όλες οι διοργανώσεις μέχρι τις 30 Ιουνίου.
«Κουβάλησα το σώμα της γυναίκας μου για μιάμιση ώρα» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες από το φλεγόμενο Ιράν
«SMS Blaster Attack»: Συναγερμός για high tech απάτη - Πώς έκλεβαν τραπεζικά δεδομένα με ειδικό εξοπλισμό
Ολλανδία: Τρομακτική έκρηξη στο κέντρο της Ουτρέχτης - Πληροφορίες για αρκετούς τραυματίες
Αγωνία για 28χρονο Έλληνα που έκανε διακοπές στην Αυστραλία - Κινδυνεύει με τετραπληγία μετά από ατύχημα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 




