Έφθασαν και στην Ελλάδα τα Tesla των 1.000 ίππων!
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα δύο ηλεκτρικά μοντέλα της Tesla που εδώ και αρκετό καιρό προκαλούν διαδικτυακό ντόρο ντροπιάζοντας διάφορα σούπερκαρς με τις εξωφρενικές επιδόσεις τους, ξεκινούν την εμπορική τους πορεία και στην χώρα μας.
Πλέον, το ελληνικό αγοραστικό κοινό μπορεί να παραγγείλει το Model S Plaid και το μεγαλύτερο Model X Plaid με τις παραδόσεις τους να ξεκινούν ανάμεσα στο Νοέμβριο και το Δεκέμβριο. Υπενθυμίζουμε ότι και τα δύο μοντέλα διαθέτουν τρεις ηλεκτροκινητήρες συνδυαστικής απόδοσης 1.020 ίππων.
Το Model S Plaid επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 2,1" με την τελική του να ανέρχεται στα 322 km/h! Η Tesla υπόσχεται για εκρηκτικό της μοντέλο αυτονομία που φθάνει τα 600 km.
Όσο για το μεγαλύτερο crossover αδελφάκι του, η τελική του φτάνει τα 262 km/h, το 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 2,6" και η αυτονομία του φτάνει τα 528 km.
Διαβάστε περισσότερα στο drive.gr
Παραμένει το μυστήριο στη Σύρο: Ιατροδικαστική και κινητά θα ρίξουν «φως» - «Δεν είχε ανάγκη να κλέψει» υποστηρίζει φίλη της
«Οπλισμένος και επικίνδυνος»: Άφαντος ο δράστης της επίθεσης στο Βερολίνο - Ήταν υποστηρικτής του ISIS
Πανικός σε ταυρομαχία στην Κολομβία: Ταύρος πήδηξε στις εξέδρες και τραυμάτισε θεατές - Δείτε βίντεο
Η Apple αναβαθμίζει το πιο κρυφό εργαλείο του iMessage! Τι αλλάζει
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



