Ο Φαρέλ Γουίλιαμς κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο μόδας
Αν και τον γνωρίσαμε μέσα από τη μουσική του, η αγάπη του για τη μόδα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Φαρέλ Γουίλιαμς έχει συνεργαστεί με διάσημα brands, όπως η Louis Vuitton, η Moncler και η Adidas και πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο μόδας.
Το νέο βιβλίο με τίτλο «A fish doesn't know it's wet» (Ένα ψάρι δεν ξέρει ότι είναι βρεγμένο) καταγράφει τις περιπέτειες του 45χρονου μουσικού στην τέχνη καθώς και όλες τις καλλιτεχνικές συνεργασίες που έχει κάνει μέχρι τώρα.
Περιέχει 250 εικόνες, ενώ ο Γουίλιαμς συζητά με τους Καρλ Λάγκερφελντ, Τακάσι Μουρακάμι, Οκτάβια Σπένσερ, Ταράτζι Χένσον, Τζανέλ Μονά και Σάρα Άντελμαν.
Τον πρόλογο έχει γράψει ο Αμερικανός καλλιτέχνης και σχεδιαστής παιχνιδιών KAWS. Tο βιβλίο κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Rizzoli.

Διαβάστε ακόμη
Τέμπη, η δίκη: 3 χρόνια μετά, οι μοιραίες παραλείψεις στο δικαστήριο - Στο εδώλιο 36 κατηγορούμενοι για τους 57 νεκρούς
Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
Χάος στο Ισραήλ: Η στιγμή των ιρανικών επιθέσεων - Πιάστηκαν στον «ύπνο» τα συστήματα προειδοποίησης
Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




