Σάντρα Μπούλοκ: Μαζί με τον Τσάνινγκ Τέιτουμ στο «The Lost City of D»
Η Σάντρα Μπούλοκ στην ταινία της Paramount Pictures «The Lost City of D»🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ βρίσκεται στο στάδιο των τελικών διαπραγματεύσεων για να πρωταγωνιστήσει μαζί με τη Σάντρα Μπούλοκ στην ταινία της Paramount Pictures «The Lost City of D», σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Variety.
Η Μπούλοκ είναι συμπαραγωγός στην ταινία μέσω της εταιρείας της Fortis Films, μαζί με τη Λίζα Τσασίν και την 3dot Productions. Τη σκηνοθεσία της ταινίας θα υπογράφουν οι αδελφοί Νι, Άνταμ και Άαρον.
Η ρομαντική περιπέτεια δράσης βασίζεται σε μια ιδέα του Σεθ Γκόρντον, σε σενάριο της Ντάνα Φοξ. Ο Τέιτουμ πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας «Dog» στην οποία πρωταγωνίστησε και συν-σκηνοθέτησε με τον συνεργάτη του Ριντ Κάρολιν, και που έγινε μέσω της εταιρείας τους Free Association.
Διαβάστε ακόμη
«Χαράτσι» 32,6% στο νερό: Στα κάγκελα δήμοι και ΚΕΔΕ για τις αυξήσεις της ΕΥΔΑΠ
Καταγγελίες για κύκλωμα εμπορίας τίτλων και πιστοποιήσεων για τον ΑΣΕΠ: Κατά παραγγελία διατριβές και «πανεύκολα» πτυχία ξένων γλωσσών
Πρόγνωση Μαρουσάκη: Σαββατοκύριακο με ζέστη και αφρικανική σκόνη - Πότε έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας
Ο ακούνητος Γιάννης Παναγόπουλος, η ανησυχία στην αγορά των προγραμμάτων κατάρτισης και το νέο «ματς» στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




