Netflix: Kυκλοφόρησε το πρώτο teaser της σειράς «Ο Καστανάνθρωπος» του Soren Sveistrup
Το νέο ψυχολογικό θρίλερ του Netflix, «Ο Καστανάνθρωπος», αποτελείται από έξι επεισόδια των 50 λεπτών και θα είναι διαθέσιμο το φθινόπωρο στο Netflix🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Το Netflix έδωσε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο teaser της σειράς «The Chestnut Man» ή στα ελληνικά «Ο Καστανάνθρωπος» που είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα Soren Sveistrup. Η πλοκή διαδραματίζεται σε ένα ήσυχο προάστιο της Κοπεγχάγης. Ένα πρωινό του Οκτώβρη με πολύ δυνατό αέρα, η αστυνομία ανακαλύπτει κάτι φρικτό.
Μια νεαρή γυναίκα εντοπίζεται βάναυσα δολοφονημένη σε μια παιδική χαρά, με κομμένο το ένα της χέρι. Δίπλα της βρέθηκε μια μικρή ανδρική φιγούρα από κάστανα. Την υπόθεση αναλαμβάνουν η φιλόδοξη νεαρή ντετέκτιβ Νάια Τουλίν (Ντανίκα Κούρτσιτς) και ο νέος της συνεργάτης Μαρκ Χες (Μίκελ Μπο Φέλσγκαρντ), οι οποίοι σύντομα ανακαλύπτουν ένα μυστηριώδες αποδεικτικό στοιχείο για τον καστανάνθρωπο. Το στοιχείο παραπέμπει σε ένα κορίτσι που εξαφανίστηκε έναν χρόνο πριν και θεωρήθηκε νεκρό, την κόρη της πολιτικού Ρόζα Χάρτουνγκ (Ίμπεν Ντόρνερ).
Σημειώνεται ότι ο Soren Sveistrup είναι ο σεναριογράφος της δανέζικης σειράς «The Killing», ενώ έχει γράψει και το σενάριο της ταινίας «Ο Χιονάνθρωπος» από το βιβλίο του Jo Nesbo. Η νέα σειρά αποτελείται από έξι επεισόδια των 50 λεπτών και θα είναι διαθέσιμη το φθινόπωρο στο Netflix.
Ο «Καστανάνθρωπος» κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να μπει στα ράφια με τα πιο αγαπημένα αστυνομικά χιλιάδων αναγνωστών. Το βιβλίο, το οποίο κυκλοφορεί στην Ελλάδα από τις εκδόσεις Διόπτρα, βραβεύτηκε με το Barry Award 2020, ως το καλύτερο αστυνομικό μυθιστόρημα πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα και παραμένει ένα από τα αγαπημένα μας.
Νέος Κόσμος: Η Στέγη εμπλουτίζει την αστική του ταυτότητα με έργα σύγχρονων Ελλήνων δημιουργών
Φεστιβάλ Αθηνών: Η εβδομάδα κυλάει με Μπέλλου, Αρβανιτάκη και «Groove» στην Πειραιώς
Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω
Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη
Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου
Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




