Peter Bogdanovich: Πέθανε στα 82 του ο σκηνοθέτης και ηθοποιός των Sopranos - «Ήταν ένας πρωταθλητής του σινεμά»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Πέθανε σε ηλικία 82 ετών ο ηθοποιός της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «The Sopranos» και γνωστός σκηνοθέτης. Την είδηση του θανάτου του Πίτερ Μπογκντάνοβιτς (Peter Bogdanovich) έκανε γνωστή η κόρη του Αντονία στο The Hollywood Reporter. Ο Πίτερ Μπογκντάνοβιτς σκηνοθέτησε ταινίες όπως το «Paper Moon», το «The Last Picture Show» και το «At Long Last Love».
Μάλιστα, η ταινία του «The Last Picture Show» - με τους Σίμπιλ Σέπερντ, Τζεφ Μπρίτζες και Τίμοθι Μπότομς - βρέθηκε υποψήφια για οκτώ Όσκαρ, κατακτώντας τελικά δύο. Αυτό που Β’ ανδρικού ρόλου και αυτό του Β’ γυναικείου ρόλου στους Μπεν Τζόνσον και Κλόρις Λίτσμαν αντίστοιχα.
Στη διάσημη σειρά «The Sopranos», ο Μπογκντάνοβιτς υποδύθηκε τον ρόλο του Δρ Έλιοτ Κούπφερμπεργκ. Η τελευταία μεγάλου μήκους ταινία που σκηνοθέτησε ήταν το «She’s Funny That Way» με την Τζένιφερ Άνιστον το 2014.
Ο σκηνοθέτης του Νονού, Φράσις Φορντ Κόπολα με ανακοίνωσή του στο Deadline εξέφρασε τη θλίψη του: «Είμαστε συντετριμένοι με την είδηση». «Ας κοιμηθεί μακάριος στην αιωνιότητα, να απολαμβάνει το χειροκρότημά μας για πάντα» έγραψε στα social ο γνωστός σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο. «Ήταν αγαπημένος φίλος και ένας πρωταθλητής του σινεμά» ανέφερε.
Η Τζένιφερ Άνιστον αποχαιρέτησε τον σκηνοθέτη με ένα insta story και φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας «She’s Funny That Way».



ΕΟΔΥ: Νέο επιστημονικό συμβούλιο μετά τις μαζικές παραιτήσεις των 13 μελών - Όλα τα ονόματα
«Παύλο νικήσαμε, τους τσάκισες»: Οι συγκινητικές δηλώσεις της Μάγδας Φύσσα μετά την αυλαία στη δίκη της Χρυσής Αυγής
Ηλεκτρονικές απάτες: Νέο κύμα phising - Μαζικά παραπλανητικά SMS δήθεν από την Τροχαία
Σπείρα απέσπασε 710.000 ευρώ από πατέρα πρώην βουλεύτριας της ΝΔ - «Μας τα έδωσε για να εξαγοράσει τις ψήφους μας»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



