Indiana Jones: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της πέμπτης ταινίας - Αγνώριστος ο Harrison Ford
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά ┋
Η Disney έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ και τον τίτλο της πέμπτης ταινίας της σειράς Ιντιάνα Τζόουνς η οποία θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 30 Ιουνίου 2023.
Στο τρέιλερ της νέας ταινίας «Indiana Jones and the Dial of Destiny» ο Χάρισον Φορντ (Harrison Ford) επιστρέφει αλλά χωρίς... ρυτίδες. Αυτό συμβαίνει επειδή η πέμπτη - και τελευταία - ταινία του franchise θα ξεκινήσει το 1944, δηλαδή οκτώ χρόνια μετά τα γεγονότα της ταινίας "Οι κυνηγοί της χαμένης κιβωτού" του 1981.
Αλλά από τότε έχουν περάσει τέσσερις δεκαετίες και ο Ford δεν είναι ακριβώς όπως ήταν. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της New York Post, τα οπτικά εφέ και το λογισμικό Industrial Light & Magic συνδύασαν παλιό υλικό του Ford από προηγούμενες ταινίες, το οποίο ταίριαξαν και δημιούργησαν το νέο υλικό.
«Η ελπίδα μου είναι ότι, παρόλο που θα συζητηθεί με όρους τεχνολογίας, απλά θα το παρακολουθήσετε και θα πείτε: "Θεέ μου, μόλις βρήκαν υλικό. Αυτό ήταν ένα πράγμα που γύρισαν πριν από 40 χρόνια», δήλωσε πρόσφατα η παραγωγός Kathleen Kennedy στο Empire.
«Αυτές οι ταινίες έχουν να κάνουν με μυστήριο και περιπέτεια, αλλά και με την ψυχή, και είμαι πραγματικά χαρούμενος που έχουμε μία ανθρώπινη ιστορία να αφηγηθούμε καθώς και μία ταινία που θα σας συγκλονίσει», είχε αναφέρει τον Σεπτέμβριο ο Φορντ σημειώνοντας ότι το Indiana Jones 5 «θα είναι το τελευταίο» στο οποίο εμφανίζεται.
Η ταινία «Ιντιάνα Τζόουνς 5» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2023. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει για μια ακόμη φορά ο Χάρισον Φορντ υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τζέιμς Μάνγκολντ και με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ σε καθήκοντα παραγωγού. Παράλληλα, πρωταγωνιστούν οι Μαντς Μίκελσεν, Φίμπι Ουόλερ-Μπριτζ και Αντόνιο Μπαντέρας.
Ο αγαπημένος ηθοποιός εμφανίστηκε στο πάνελ της Lucasfilm κατά την διάρκεια του «Star Wars Celebration» και ανακοίνωσε ότι η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 30 Ιουνίου 2023, επιβεβαιώνοντας ότι η ταινία είναι σχεδόν έτοιμη με μουσική του πολυβραβευμένου με Οσκαρ συνθέτη Τζον Γουίλιαμς, ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση.
Ο Τζέιμς Μάνγκολντ σκηνοθετεί την πέμπτη συνέχεια του Indiana Jones, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Στίβεν Σπίλμπεργκ με τους Τζεζ Μπατεργουόρθ, Τζον-Χένρι Μπατεργουόρθ και τον ίδιο να συνυπογράφουν το σενάριο. Η πολυαναμενόμενη πέμπτη ταινία της σειράς έχει πληγεί από ατυχίες, δυσκολίες και διακοπές στα γυρίσματα, λόγω της πανδημίας, τον τραγικό θάνατο του κασκαντέρ Nic Cupac, των υποχρεώσεων του Σπίλμπεργκ για την ολοκλήρωση του «West Side Story» και τον τραυματισμό του Χάρισον Φορντ.
Η αρχική πρεμιέρα της ταινίας ήταν στις 10 Ιουλίου 2020 και αργότερα στις 29 Ιουλίου του τρέχοντος έτους. Οι τέσσερις ταινίες έχουν αποφέρει κέρδος σχεδόν 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office.
Ινδία: 21χρονος φοιτητής καθάρισε μόνος του τον μολυσμένο ποταμό Ατζνάρ και κέρδισε διεθνή αναγνώριση
Σοκαριστικό βίντεο: Σφοδρή σύγκρουση με Lamborghini που έτρεχε με 200 χλμ - Νεκροί πατέρας και γιος
Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο κινηματογραφικός παραγωγός, Θάνος Λαμπρόπουλος - Η σημαντική διαδρομή του στον ελληνικό κινηματογράφο
Τανάγρα: Το σενάριο της αιφνίδιας βλάβης στο μικροσκόπιο - Βίντεο από την πρόβα του Phantom πριν τη συντριβή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



