Johnny Depp: Άρχισαν στη Βουδαπέστη τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο «Modi»
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η Ιταλίδα σταρ Λουίζα Ρανιέρι, η οποία υποδύθηκε τη συναισθηματικά ταραγμένη θεία Πατρίτσια στo φιλμ «The Hand of God» του Πάολο Σορεντίνο, εντάχθηκε στο καστ της ταινίας «Modi» που σκηνοθετεί ο Τζόνι Ντεπ (Johnny Depp). Τα γυρίσματα της ταινίας για τον Ιταλό καλλιτέχνη Αμεντέο Μοντιλιάνι άρχισαν στη Βουδαπέστη, σύμφωνα με το Variety.
Η Ρανιέρι πρωταγωνιστεί στην ταινία «Modi» μαζί με τον Ιταλό Ρικάρντο Σκαμάρτσιο, ο οποίος υποδύεται το κακό αγόρι ζωγράφο και γλύπτη που εργάστηκε κυρίως στη Γαλλία και έγινε διάσημος για το πρωτοποριακό μοντέρνο στυλ των πορτρέτων και των γυμνών του.
Η Ρανιέρι υποδύεται τη Ροζαλί, ιδιοκτήτρια ενός ιταλικού καφέ στο Παρίσι την οποία ζωγράφισε ο Μοντιλιάνι.
Ο Αλ Πατσίνο υποδύεται τον συλλέκτη έργων τέχνης Μορίς Γκανιά, ενώ ο Γάλλος ηθοποιός Πιερ Νινέ υποδύεται τον Γάλλο ζωγράφο Μορίς Ουτριγιό, ο οποίος ήταν στενός φίλος του Μοντιλιάνι.
Αξέχαστα Χριστούγεννα: Ανεξίτηλα ιστορικά γεγονότα - Βασιλικές στέψεις, εκτέλεση δικτάτορα, τσουνάμι, τέλος Ψυχρού Πολέμου
Τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια, τα χρήματα του Πούτιν για τον πόλεμο στην Ουκρανία και η απογοήτευση Τραμπ
Μακελειό στις ΗΠΑ: Ένοπλος άνοιξε πυρ στο πανεπιστήμιο Brown - Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες
Επίσκεψη Μητσοτάκη σε μπλόκο της Τροχαίας στη Σταδίου: Έκανε αλκοτέστ δίπλα στον Χρυσοχοΐδη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




