Μέρες Ρωσίας στην Ελλάδα: Οι Ελεύθεροι Κοζάκοι του Κουμπάν στο Μέγαρο Μουσικής
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μέρες Ρωσίας στην Ελλάδα πρόκειται να διεξαχθούν τις επόμενες ημέρες στη χώρα, στο πλαίσιο το κοινού Έτους Ιστορίας Ελλάδας-Ρωσίας το 2021. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Ρώσου Πρόεδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν.
Πρόκειται για ένα πλούσιο φεστιβάλ που περιλαμβάνει πλήθος εκδηλώσεων, συναυλίες και συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα υποδεχθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2021 το περίφημο συγκρότημα «Ελεύθεροι Κοζάκοι του Κουμπάν», σε μια εντυπωσιακή συναυλία με περισσότερους από εκατό μουσικούς και χορευτές.

Οι καλλιτέχνες πρεσβεύουν τις διαφορετικές πολιτισμικές παραδόσεις του Κουρμπάν και άλλων περιοχών, στις οποίες ζουν οι Κοζάκοι. Το ρεπερτόριο του συγκροτήματος περιλαμβάνει περισσότερες από 40 χορογραφίες, εμπνευσμένες από λαϊκούς χορούς.
Στη συναυλία, μία από τους κεντρικές εκδηλώσεις των Ημερών Ρωσίας στη χώρα μας, οι Κοζάκοι του Κουρμπάν συνδυάζουν την παραδοσιακή λαϊκότητα με τη σύγχρονη έκφραση.
Info: «Ελεύθεροι Κοζάκοι του Κουμπάν», Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, 13 Δεκεμβρίου, Ώρα 20.00, Αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη».
Στην αντεπίθεση η ΕΕ κατά Τραμπ: Ετοιμάζει δασμούς ύψους 93 δισ. ευρώ ως αντίποινα
Εκτροχιάστηκαν τρένα στην Ισπανία: Τουλάχιστον επτά νεκροί, αρκετοί τραυματίες
Δολοφονία στην Αιτωλοακαρνανία: Οι αντιφάσεις του 44χρονου και τα στοιχεία που δείχνουν ότι έστησε ενέδρα
Eurovision 2026: Ανακοινώθηκαν τα 14 τραγούδια του Β’ Ημιτελικού της Ελλάδας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



