Επισκέφθηκε την 8χρονη Αλεξία στο Παίδων ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος
Την πόρτα του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού πέρασε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας βρέθηκε εκεί με σκοπό να συναντήσει τους γονείς της μικρής Αλεξίας και να ενημερωθεί από τους θεράποντες γιατρούς για την πορεία της υγείας της 8χρονης που δέχθηκε αδέσποτη σφαίρα ανήμερα του Πάσχα.
Απευθυνόμενος στους γονείς και στους συγγενείς του μικρού κοριτσιού έδωσε τις ευλογίες του και ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.«Είδαμε το παιδάκι, είδαμε τους γιατρούς και για πρώτη φορά παρουσιάζεται μια χαραμάδα ελπίδας. Πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσει τις δυσκολίες το παιδί, θέλει όμως έναν αγώνα, εκτός από το ίδιο το παιδί, την αντοχή του δηλαδή, από τους γονείς και το περιβάλλον και κυρίως από το ιατρικό προσωπικό, που ομολογουμένως κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες.
Συνεχώς και με επιμονή, αγωνίζονται και αυτοί. Να ευχηθούμε λοιπόν ο Θεός να του δώσει τη δύναμη να ξεπεράσει αυτή τη δυσκολία», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος στους δημοσιογράφους. Και συνέχισε:«Ας ευχηθούμε όλοι μας μέσα από την καρδιά μας, το παιδάκι αυτό να ξαναπαίζει πάλι στην αυλή του σπιτιού του».
Στον πάτο της Ευρώπης η Ελλάδα στην ελευθερία του Τύπου και το 2026 - «Συστημική κρίση από το 2021»
Η μάχη σώμα με σώμα αστυνομικού με διαρρήκτη στον Κολωνό - Ο δράστης τον τραυμάτισε με κατσαβίδι
Βέροια: Ζευγάρι τα έκανε «γυαλιά-καρφιά» στα γραφεία της ΔΥΠΑ για καθυστέρηση πληρωμής
Ήρθε το «τέλος» της ανδρικής υπογονιμότητας; Η νέα τεχνική που εντοπίζει... κρυμμένα σπερματοζωάρια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



