Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα
Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας 86χρονος έχασε τη ζωή του ανήμερα του Πάσχα, μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί, από άγνωστα αίτια, σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Η σύζυγος του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε με εγκαύματα σε νοσοκομείο της πόλης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ένα ακόμα άτομο, σε διπλανό του διαμερίσματος μπαλκόνι, αντιμετώπισε καρδιοαναπνευστικά προβλήματα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η οποία δέχτηκε την κλήση στις 7:20 το πρωί, στο σημείο επιχείρησαν δέκα οχήματα - μεταξύ των οποίων βραχιονοφόρο και κλιμακοφόρο - και 25 πυροσβέστες. Η πυρκαγιά ετέθη υπό έλεγχο.
Διαβάστε ακόμη
Ζει ο Τζέφρι Έπσταϊν; Το βίντεο που έγινε viral και η απάντηση που δίνει ο «πρωταγωνιστής»
Πώς το Meta AI έβγαλε στη φόρα με μία κίνηση ευαίσθητα δεδομένα - Η εντολή που έδωσε
Δημοσκόπηση MRB για OPEN - Β' μέρος: 7 στους 10 επιθυμούν αλλαγή κυβέρνησης - Πόσοι ζητούν οικουμενική
Φρίκη στην Τουρκία: Δολοφονήθηκε 21χρονος ποδοσφαιριστής δίπλα σε γνωστό ράπερ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



