Γνωστός αντιεξουσιαστής δολοφονήθηκε από τη σύντροφό του στην Καισιαριανή
Ο αντιεξουσιαστής εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Απρόσμενη τροπή πήρε η έρευνα της Ασφάλειας για το θάνατο γνωστού αντιεξουσιαστή, ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Πρωτομαγιά μέσα σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καισαριανής.
Η Αστυνομία συνέλαβε την 39χρονη σύντροφό του, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία. Η 39χρονη αρνείται ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει τον σύντροφό της.
Η 39χρονη ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν πάνω σε έναν καυγά. Ο 39χρονος τραυματίστηκε κατω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με μαχαίρι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από τη νεκροτομή διαπιστώθηκε ότι αιτία θανάτου ήταν κακώσεις που προήλθαν από νύσσον και τέμνον όργανο. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 39χρονη για ανθρωποκτονία και έκαναν έρευνα στο σπίτι της, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 μαχαίρια, σπρέι πιπεριού, σπρέι άγνωστης χημικής ουσίας καθώς και ποσότητα κάνναβης.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε για διενέργεια κύριας ανάκρισης.
Τουρκικό ΥΠΕΞ: «Ακυρώσαμε» τις NAVTEX Αθήνας και Λευκωσίας για το γαλλικό πλοίο του καλωδίου
Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς στον Κολωνό - Εντοπίστηκε τραυματίας σε αυτοκίνητο
Ο Τραμπ ξεκίνησε τις καρατομήσεις μετά την εκλογική ήττα: Έδιωξε τη Σούζι Γουάιλς από προσωπάρχη
Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που αστυνομικοί πυροβολούν φοιτητή επειδή τον... μπέρδεψαν με τον αδερφό του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



