Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Στο ίδιο κελί οι δύο συλληφθέντες
Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο και μακριά από τους υπόλοιπους κρατούμενους θα βρίσκονται οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία της 21χρονης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αλλάζουν τα δεδομένα στις συνθήκες κράτησης των δύο φερόμενων ως δραστών της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.
Αρχικά είχε προγραμματιστεί ο 21χρονος Έλληνας και ο 19χρονος Αλβανός να παραμείνουν σε διαφορετικούς χώρους και χωρίς να έχουν επαφή μεταξύ τους, σύμφωνα, ωστόσο με το Kozanimedia, οι δύο θα μοιράζονται προς το παρόν το ίδιο κελί!
Πρόκειται ουσιαστικά για το λεγόμενο «χώρο υποδοχής» που είναι ειδικά διαμορφωμένος για έκτακτες και ιδιαίτερες περιπτώσεις κρατουμένων.
Έτσι, για την ώρα, οι δυο φερόμενοι ως δράστες παραμένουν μαζί, στον ίδιο χώρο, κάτω από εξαιρετικά αυστηρά μέτρα ασφαλείας και, φυσικά, σε πλήρη απομόνωση από τους υπόλοιπους κρατούμενους στο Φελλί Γρεβενών.
Διαβάστε ακόμη
Χανταϊός: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Έλληνας πολίτης - Σε καραντίνα 45 ημερών στο «Αττικόν»
Τζιτζιφιές: «Θα σας σκοτώσω όλους» φώναζε ο άνδρας που πυροβόλησε γυναίκα σε μπαρ - Η στιγμή της σύλληψης
Καμία μάνα δεν θα έπρεπε να κουβαλά το νεκρό παιδί της: Η μητρότητα στην κόλαση της Γάζας
Με μπλούζα «Όχι μετρό στην πλατεία Εξαρχείων» ο Ντουπλαντιέ των Gojira στο ΟΑΚΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



