«Λάθος» διάρρηξη σε συνεργείο στο Μοσχάτο έφερε συλλήψεις κακοποιών
Στόχος τους ήταν να κλέψουν το βράδυ της Πέμπτης ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στο εσωτερικό του καταστήματος🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μοιραίο…λάθος αποδείχθηκε για μία σπείρα τεσσάρων κακοποιών η διάρρηξη σε συνεργείο στο Μοσχάτο. Στόχος τους ήταν να κλέψουν το βράδυ της Πέμπτης ένα αυτοκίνητο που βρισκόταν στο εσωτερικό του καταστήματος. Οι δράστες παραβίασαν τα συστήματα ασφαλείας του συνεργείου, ωστόσο, χτύπησε ο συναγερμός.
Μόλις έφτασε το σήμα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, τα περιπολικά και οι μηχανές της ΕΛ.ΑΣ. ξεκίνησαν αναζητήσεις για τη σπείρα των διαρρηκτών, σε διάφορα σημεία της Αττικής. Τελικά, τους εντόπισαν στη λεωφόρο Κηφισού να κινούνται με δικό τους αυτοκίνητο έχοντας κατεύθυνση προς την Αθήνα. Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης μπλόκαραν το όχημα των τεσσάρων διαρρηκτών, τους ακινητοποίησαν και τους πέρασαν χειροπέδες. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας για τον σχηματισμό δικογραφίας.
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



