Κορονοϊός: Μαθητής γυμνασίου στον Πύργο βρέθηκε θετικός στον ιό
O μαθητής είναι ασυμπτωματικός και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας μαθητής στον Πύργο, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μια ημέρα μετά το άνοιγμα των σχολείων. Σύμφωνα με το patrisnews πρόκειται για ένα 13χρονο αγόρι, το οποίο φοιτά σε Γυμνάσιο της πόλης.
O μαθητής είναι ασυμπτωματικός και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του και σύμφωνα με πληροφορίες τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν τα άτομα του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος, βγήκαν αρνητικά. Αυτή την ώρα πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη υπό τον δήμαρχο Πύργου, τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, και τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, στην οποία συμμετέχουν όλοι αρμόδιοι φορείς για να αποφασιστούν όλα τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.
Διαβάστε ακόμη
Το δόγμα Τραμπ αναδιατάσσει την Ανατολική Μεσόγειο: Πώς επηρεάζονται Αθήνα και Λευκωσία
«Μυστήριο τρένο» ο σιδηρόδρομος: Ζητήματα ασφαλείας και στον σταθμό Λαρίσης εξαιτίας της χρόνιας εγκατάλειψης
«Δεν θέλω άλλα πρόβατα, θέλω τα δικά μου»: Συγκλονίζει ο κτηνοτρόφος που χάνει το κοπάδι του λόγω ευλογιάς
Όργιο αστυνομικής βίας σε άλλη μια πορεία για τον Αλέξη - Κι όμως, κόσμος έσπασε τον αποκλεισμό και τραγούδησε στο μνημείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




